Doğuma Hazırlık ne zormuş isim koymak yardım edin lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elatugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
806
0
46
Konya
selam arkadaşlar doğumuma az kaldı ve oğlum olcak sizce isim ne koysam yardım edin sizce hangisi kulağa hoş geliyor ve güzel ?? şimdiden yorum yazanlardan allah razı olsun

1-taha berk (rüyamda gördüm)

2-batuğ (benim ismimin tersi olduğu için tuğbatuğbatuğba)

3-mustafa (eşim istiyor babasının adı)

4- eymen (alternatif artık buda)

5- mustafa batuğ (hem benim hem eşiminki olsun diye :) )

selam arkadaşlar doğumuma az kaldı ve oğlum olcak sizce isim ne koysam yardım edin sizce hangisi kulağa hoş geliyor ve güzel ?? şimdiden yorum yazanlardan allah razı olsun

taha berk diyorum ben
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne zormuş karar vermek keşke daha hiç hamile kalmadan karar verseydik öyle yapan arkadaşlarım var şimdi o kadar kararsızımki ben u kadar zor olacağını tahmin etmiyordum

canım benim 7 aylık oğlum var bizde sen gibi çooook kararsız kaldıK biz en sonunda BERK koyduk oğlumuzun adını bencede TAHA BERK....

Bilirim ne kadar zor is oldugunu bende ayni dertenim:( bencede baha berk cok hos bir isim, rabbim yardimcimiz olsun:)

anlamlarına bakın eğer Taha Berk'in anlamı güzelse bence rüyanızda gördüğünüz ismi koyun ama eğer eşiniz istemiyorsa hem onun istediği hemde sizinki şeklinde iki isim yapabilirsiniz.Mustafa Berk gibi...

taha berk çok hoş bende berk koymayı düşünüyorum eğer birgün evlenirsem ve erkek çocuğum olursa :)
allah sağlıkla kavusmayı nasip etsiin

bebek olmadan önce taaa nişanlıyken eşimle seçmiştik ismini 5 yıl geçti aradan ve kızıma hamileyken koymak istemedik o ismi çünkü anlaşılması zor olduğunu düşündük. (leal). yani önceden de olmuyor. taha berk güzelmiş yalnız isimler hakkında şunu düşünüyorum oğlunuz ilerde yetişkin olduğunda çocuksu bir anlam taşımamalı ismi. umarım içinize sine sine koyarsınız ismini ve hiç pişman olmazsınız ; gerçekten çok zor bişey isim koymak.

Batuğ çok güzel bir isim,anlamı da öyle.

teşekkür ederim
taha berk çok hoş bende berk koymayı düşünüyorum eğer birgün evlenirsem ve erkek çocuğum olursa :)
allah sağlıkla kavusmayı nasip etsiin
amin inşallah
bebek olmadan önce taaa nişanlıyken eşimle seçmiştik ismini 5 yıl geçti aradan ve kızıma hamileyken koymak istemedik o ismi çünkü anlaşılması zor olduğunu düşündük. (leal). yani önceden de olmuyor. taha berk güzelmiş yalnız isimler hakkında şunu düşünüyorum oğlunuz ilerde yetişkin olduğunda çocuksu bir anlam taşımamalı ismi. umarım içinize sine sine koyarsınız ismini ve hiç pişman olmazsınız ; gerçekten çok zor bişey isim koymak.
demekki önceden koymakta işe yaramıyor
bencede taha berk :3:

sagol canım

Elacımm sende bendensin.Bence Taha Berk koy bak rüyanda görmüşsün.

Seçenekler arasında yok ama ben Mustafa Taha diyorum.Berk ismi çocukken güzelde ileriki yaşlarında çok çocuksu kalacak ama tercih sizin.

Ayrıca seçim konusunda seçenekleri daraltmanızı öneririm ne kadar çok olursa seçmesi o kadar zor.Ben oğlumda isim ararken eşimle bir tanesi hoşumuza gitti hemen ona karar verip başka seçenek bakmadık çok memnunuz bu durumdan.Şimdi yine gebeyim ve yine tek isimde kararımızı kıldık ne olursa olsun başka isimler artık ilgimi çekmiyor :D

Seçenekler arasında yok ama ben Mustafa Taha diyorum.Berk ismi çocukken güzelde ileriki yaşlarında çok çocuksu kalacak ama tercih sizin.

Ayrıca seçim konusunda seçenekleri daraltmanızı öneririm ne kadar çok olursa seçmesi o kadar zor.Ben oğlumda isim ararken eşimle bir tanesi hoşumuza gitti hemen ona karar verip başka seçenek bakmadık çok memnunuz bu durumdan.Şimdi yine gebeyim ve yine tek isimde kararımızı kıldık ne olursa olsun başka isimler artık ilgimi çekmiyor :D

ya çok güzel sizin hemen bulmanız biz çok tartışıyoruz ben batuğ istiyorum eşim babasının adı mustafayı sonra ikisini koyalım diyoruz ama çocuğa acıyoruz ilerde uzun ismi olcak diye sonra eşim eymen olsun diyor onuda ben istemiyorum rüyamda gördüğüm taha berk olsun diyorum yani anlayacağın bizimkinin adı baya bi olmayacak givbii:19:

Back
X