Sakın ha. Ben olduğuma bin pişmanım. Ameliyat oldum tampon çıktı aynada bi baktım burnum hala yamuk.Şiş falan filan dedi,neyse sonra tabiki düzelmedi.Arka arkaya gebelik yaşayınca ilgilenemedim burun konusuyla.Şuan eski halinden daha yamuk.necdet demirde ameliyat olan bi kaç kişi ile karşılaştım ve hepsi şikayetçi yamuk kalmış burunları.
Geçenlerde instagramda yorumda memnun olmadığımı yazdım ,yorumumu sildiler.Sonra yaptıklarının etik olmadığını resmen insanları kandırmak olduğunu söyledim.Tabiki engelledi direk. Asla oradaki yorumlara aldanmayın.Eminim ki yakın çevresine falan öyle yorum yaptırıyorlardır…Sonuç olarak necdet demiri asla tavsiye etmiyorum ,çok kötü ve başarısız bir doktor benim gözümde , ve ameliyat sonrası aşktı ilgisiz.Ne bir kontrol ne bir muayene için falan asla bi ilgilenme yok.çektiğiniz acıya yazık.
arkadaşım Çağatay ruhide ameliyat oldu , ve o kadar muhteşem oldu ki.Hem çok doğal hem çok güzel.Kaç sene geçti ve aynı güzellikte.Bi araştırmanı tavsiye ederim.
Ama ben necdet demir sağolsun ,ameliyattan yamuk burunla çıktım, dört sene geçti ve gitgide daha da yamuluyo.Aşırı mutsuzum ,estetiğe tekrar cesaret edemiyorum,o ağrıları tekrar çekmek istemiyorum ,dolgu yaptırmak istiyorum şimdi.Bakalım bu kez inşallah başarılı ve kaliteli birine denk gelirim
arkadaşım Çağatay ruhide ameliyat oldu , ve o kadar muhteşem oldu ki.Hem çok doğal hem çok güzel.Kaç sene geçti ve aynı güzellikte.Bi araştırmanı tavsiye ederim.
Ama ben necdet demir sağolsun ,ameliyattan yamuk burunla çıktım, dört sene geçti ve gitgide daha da yamuluyo.Aşırı mutsuzum ,estetiğe tekrar cesaret edemiyorum,o ağrıları tekrar çekmek istemiyorum ,dolgu yaptırmak istiyorum şimdi.Bakalım bu kez inşallah başarılı ve kaliteli birine denk gelirim