necdet uçar,tevfik sözen,zühtü demir arasında gelgit yaşıyorum

bişey soracağım bu doktorlar ile görüştünüz mü ? yani telefon olsun yüz yüze olsun

canım sana demiyorum genel olarak bişey yazacağım

sadece burdaki yorumlara ve fotoğraflara bakarak doktor seçilmez gidin görüşün,eğer estetik olacaksanız en önemli kısım doktor seçmek
bunun için de 3-5 ay neyse artık koşturacaksınız mecburen

zaten siz doktorlar ile görüşmeye başladıkça illa ki biri aklınıza yatacak

burda konu açıp isim söylerseniz,o doktorların hastaları gelip kendi doktorunu tavsiye eder doğal olarak,başkalarının tavsiyesi de çok önemli tabi ki ama tavsiyelere göre hareket ederseniz zaten doktorlar adına açılmış başlıklar var sayfalarca okuyun oraları

bol şans şimdiden

Canım şu an en zor asamadasin Allah kolaylık versin. Bence bu doktorlarla birebir görüş hangisi icine sinerse ona ol. Kolay gelsin:)

Ankara'da mı yaşıyorsun ? bence yaşadığın şehirdeki doktorlar ile bir görüş Zühtü Demir'in yaptığı bir kaç burnu gördüm ben forumda beğendim eğer Ankara'da isen onunla bir görüş bence

evet ankaradayım şuan gaye turgutun burnuna bayıldım beni affet dizisinde oynayan bahar yani, o dizide ankarada çekiliyor burnunu acaba ankarada mı yaptırdı offff offff
:)

evet ankaradayım şuan gaye turgutun burnuna bayıldım beni affet dizisinde oynayan bahar yani, o dizide ankarada çekiliyor burnunu acaba ankarada mı yaptırdı offff offff
:)

o kız yenımı yaptrdı kaçaydr dızıyı ızleyemıyorum yoksa yenımı yaptrdı onun burnu uzundu ama yuzne gıdıyodu merak ettım şimdı o halındenmı guzel dıe bahsedıyosun yok sa ızlemedıgım surede estetıkmı oldu

bende izlemiyordum annem söyleyince bakim dedimm yeni yaptırmış haziranda evlenmiş ordaki fotolarına baktım burnu inanılmaz büyük şimdi ise maş harika görünüyor istediğim burun tipi işte ooo

Back
X