nedeeen:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
nedennn neden neden??? arkadaslar neden erkeklere azıcık ılgı gosterınce sımarıyorlar anlamıyorm ya ben ıcımden geldıgı gıbı sevemeyeecekmıyım :1no2: gercekten bunu bır kez daha anladım bır kez daha onlara fazla ılgı gostermeyecem hemen tepene cıkıyorlar ve kacan kovalanır sozu okadar dogrukı kendınızı onlardan bıraz ceksenız sızden ıyısı yok sanırım erkekler bundan anlıyor bugn kavga ettık nısamlımla ben aramadm o da arama o arayıp ozur dılemedgı surece kendıme engel olup bende aramaycm:1no2: zor olack bılıyrm kus kalamıyrm ben onsuz olamıyrm ama kendımı cekme zamanı cok omen verdık cıktı tepemıze basta boylemıydı neden degısıyr bu erkekler anlamıyrmm anlamaycm da sanırımmm nefret edıyorummmmmm erkeklerdennnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

canım boşver ya üzülme.hem bırak o seni arasın baksana ne kadarda çok seviyorsun.o bunu görmeyecek kadar kör olmasa gerek.inatlasmayın aşkda inat olmaz.ama onun aramasını bekle.sankı bundan oncekı kavgalardada sen arıyormussun gibi bir hisse kapıldm.akışına bırak tatlım o tatlı canınıda üzme ....

canım bunlar olabilecek şeyler, hani ilk zamanlar olur ya görelim bakalim kim daha inatçi, kim kimi daha çabuk özlicek,kimi kimi daha çok seviyor. ama bunlar geçiyor, bizdede vardi ama evlikle beraber insan olgunlaşıyor ve bunlar bitiyor sonradan güleceğiniz anılar kalıyor. ben şuanda gülüorum valla bizimkiler aklıma gelince :) yıpratma kendini!!!

erkeklerin çogunun huyu be guzelim...
hele birde is ciddiye binince bir havalaniyorlar ki sorma
bizde çok yasadik bunlari
aglama, uzulme
o uzulsun, o arasin...kaçan kovalanir evet çok dogru bir soz
sen sakin kendini yipratma, boyle tartismalar oluyor iste...uzulme

Malesef bi kızı kendilerine aşık ettiklerini anlayınca değişiyolar nasıl olsa seviyo ne yaparsam da bırakmaz beni diyolar :mymeka:
En güzeli bırak arama umrunda değilmiş gibi yap, yap ki bi kere de kaybetme korkusunu o yaşasın :dilcikar:

SAKIN ARAMA CANIM BIRAK NE HALİ VARSA GÖRSÜN İLLAKİ ARAYACAK MECBUR ARAMAYA ARAMAYACAkta ne yapacak siz yeni tanışmış sevgili değilsiniz ki nişanlısınız haklı olsan bile arama bunlar böle şeylerden anlıyolar

yaaa olsun şımart nolcak sevgilin erkeğin o senin ben hep şımartıyorum bundan da hiç alınıp gücenmiyorum sonra küçük çocuk gibi şımarıyo hoşuma gidiyo onu öyle mutlu görmek beni daha da mutlu ediyo. bide benimkinde kaçan kovalanır taktiği işe yaramıyo gerçi ne kadar iyi olursam o daha da iyi oluyo

(canim öncellikle kelimeleri eksik yazmissin yani harfleri yutmussun)
konuya gelince tabiki sevdigi göstereceksin ama dizginleri onun eline verdikten sonra gecmis olsun...
sinirini bilmek lazim, eger ona ben sen ne yapsanda seninim hissini verirsen böyle olur... en iyisi bundan sonra sende onun gibi yap...

yaaa olsun şımart nolcak sevgilin erkeğin o senin ben hep şımartıyorum bundan da hiç alınıp gücenmiyorum sonra küçük çocuk gibi şımarıyo hoşuma gidiyo onu öyle mutlu görmek beni daha da mutlu ediyo. bide benimkinde kaçan kovalanır taktiği işe yaramıyo gerçi ne kadar iyi olursam o daha da iyi oluyo

alla alla çok ilginç:CüvCüv::CüvCüv:

sana katılıyorum canım.. benimkinde de işe yaramaz kaçan kovalanır taktiği..
aynen dediğin gibi ben ne kadar iyi olursam,şımartırsam bayılıyoo..
o da bana aynı şekilde davranıyo.o yüzden ben de şımartırım,severim:asigim:

her erkek bir olmuyor işte.. nabza göre şerbet vermek lazım..
sevgilini çok iyi tanıyıp ona göre davranmak gerek..

bence takma canım ya yani çok büyütmeyin ama bırak önce o arasın bencede:içelim: hem ne kadar küssekte kırılsakta barışmalar bence daha bi tatlı oluo:1hug:

erkeklerin çoğunda bu var galiba
helede iş ciddiye binince bir rahatlama oluyor
ama birazda karşındaki insanın yapısıylada ilğili
ama sen haklı olduğunu düşünüyorsan arama
çünkü bir aramaya başlarsan her kavgada senin aramam geriyor gibi oluyor

sıkma canını oluyor böyle şeyler
hakkında hayırlısı canım.

kızlar be şundan yanayım ne kadar iş ciddiye binsede nişan söz evlilik gibi durumlarda erkeğe bu kadın nasılsa benim napsam yine affetmek zorunda düşüncesini yansıtmayalım

alla alla çok ilginç:CüvCüv::CüvCüv:

ilginç bişey olduğunu hiç düşünmüyorum ben birlikteliği güç göstergesi olarak düşünmüyorum o yüzden de ilginç bişey olduğunu düşünmüyorum.. aman efendim o erkek ben kadınım onun benim üstüme düşmesi gerek hep o arıcak hep o sorcak o aramadan aramam fln hiç böyle triplere girmedim 4 senedir ilişkimde vee allaha şükür çokta mutluyum.. asıl banada sizinki ilginç geldi.. hayat fani ne yaşarsan yanına kar.. sevip seviliyorken gurur yapmanın ne gereği var.. ben sevgimi dolu dolu yaşıyorum.. aman o aramadı bende aramayayım gibi şeyleri hiç düşünmedim.. ve kıymetimde biliniyo..

ocean06 ne güzel demişin böyle güç göstergelerine gerek yok herkes aşkını sevgisini doya doya yaşasın.. başkalarının ilişkisi garip mi değil mi diye düşüncene..

neyse fazla uzatmaktansa sevgilimi ararda konuşurum daha iyi......

bende mi bişi var yaww ben ilqi qösterince adam direk kaçıp qidiyoosırnaşık şey

genelleme yapmak yanlış bence..
ben eşime sevgimi ilgimi kıskançlığımı belli etmeyi,onun istediği sevdiği şeyleri yapmayı cok severim..
bunu yaparımda..
o da beni şımartmayı sevdiğini söyler hep..
ve bu durum bahsedilenleri aksine birbirimize olan aşkımızı,sevgimizi artırır:nazar:

Eğer senin onu çok sevdiğini ve asla bırakamayacağını biliyorsa işte o zaman bu tarz hareketler yapıyor maalesef biraz kaybetme korkusu bırakacaksın içinde bak o zaman noluyorkaydirigubbakcemile3

Back
X