neden acaba???

satisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
70
3
28
benim iki haftadr kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var geçen hafta çok az az kanamam oluyordu şimdi kanamam yok ama hala ağrım var neden olabilir kızlarrr

Hımm inş Cnm sen az çok belirtilerden anlarsın bnm pek tecrübem yok ama az kanama deyince aklıma o geldi
ilk doğumumu hatırlamıyorum yani haamileliğimi de haklısın çok ağrım oluyodu bakalım hayrlısı adet olucammı olmucammı 25 inde

benim iki haftadr kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var geçen hafta çok az az kanamam oluyordu şimdi kanamam yok ama hala ağrım var neden olabilir kızlarrr

Çocuk istiyorsan inşallah istediğin olur. Çünkü bende isteyipte hamile olamayanlardanım. Benim bağıma gelse soluğu doktorda alırdım. Muhtemelen 22 yada 23 ünde kanda belli olur sen yinede bu tarihlerde eczaneden test al. Allah herkesin gönlüne göre verir inş.

canım herşey olablir ama muhtemelen kist gibi bişi olabilir. ama bi rahatsızlık olduğu besbelli .doktora git hemen bence

Çocuk istiyorsan inşallah istediğin olur. Çünkü bende isteyipte hamile olamayanlardanım. Benim bağıma gelse soluğu doktorda alırdım. Muhtemelen 22 yada 23 ünde kanda belli olur sen yinede bu tarihlerde eczaneden test al. Allah herkesin gönlüne göre verir inş.

çok tşk edrm cnm inş. cümlemizin

hamile değilim arkadaşlar ama iltihap varmış yoğun derecede üstüne bida hastalandım yboğazlarım şişti buün kalktım ayağa daha çok şüşkür iyiyim bugün herkese çok teşekkür ederim

Back
X