Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim iki haftadr kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var geçen hafta çok az az kanamam oluyordu şimdi kanamam yok ama hala ağrım var neden olabilir kızlarrr
Hamile olma gibi bi ihtimalin olabilir mi az kanamadan bahsediyorsun
bilmiyorum son adet tarihim 25 aralık ama eğer öyle bişe varsa çok sevinirim çünkü 2 yıldır bekliyorum
ilk doğumumu hatırlamıyorum yani haamileliğimi de haklısın çok ağrım oluyodu bakalım hayrlısı adet olucammı olmucammı 25 indeHımm inş Cnm sen az çok belirtilerden anlarsın bnm pek tecrübem yok ama az kanama deyince aklıma o geldi
ilk doğumumu hatırlamıyorum yani haamileliğimi de haklısın çok ağrım oluyodu bakalım hayrlısı adet olucammı olmucammı 25 inde
Tabiki adet olmazsan senn için umut demektir.bizde dört gözle adet olmayı bekleyenlerdeniz![]()
benim iki haftadr kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var geçen hafta çok az az kanamam oluyordu şimdi kanamam yok ama hala ağrım var neden olabilir kızlarrr
canım herşey olablir ama muhtemelen kist gibi bişi olabilir. ama bi rahatsızlık olduğu besbelli .doktora git hemen bencebenim iki haftadr kasıklarımda ve karnımda çok ağrı var geçen hafta çok az az kanamam oluyordu şimdi kanamam yok ama hala ağrım var neden olabilir kızlarrr
canım herşey olablir ama muhtemelen kist gibi bişi olabilir. ama bi rahatsızlık olduğu besbelli .doktora git hemen bence
Çocuk istiyorsan inşallah istediğin olur. Çünkü bende isteyipte hamile olamayanlardanım. Benim bağıma gelse soluğu doktorda alırdım. Muhtemelen 22 yada 23 ünde kanda belli olur sen yinede bu tarihlerde eczaneden test al. Allah herkesin gönlüne göre verir inş.
Çocuk istiyorsan inşallah istediğin olur. Çünkü bende isteyipte hamile olamayanlardanım. Benim bağıma gelse soluğu doktorda alırdım. Muhtemelen 22 yada 23 ünde kanda belli olur sen yinede bu tarihlerde eczaneden test al. Allah herkesin gönlüne göre verir inş.