Neden acilmiyor? Ne istiyor bu cocuk benden. Yardima ihtiyacim var!!

pembeveotesi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
2
0
16
Almanya
Selam kizlar,

nereden baslasam bilmiyorum kafam cok karisik, kendimle ilgili bir kac bilgi vereyim; 23 yasindayim, Üni. ögrecisiyim, bekarim.

Gecen sene ekimde ayni bölümde okudugum biriyle tanistim. Hemen hemen tüm derslerimiz birlikte oldugu icin cok slk görüsmeye basladik. Araya gecici olarak onun özel sebeplerinden dolayi 2 ay kadar uzaklasma girdi ve biz bu süre icerisinde hic konusup yazismadik. Neyse bir kac ay önce üni dolayisiyla tekrar görüsmeye basladik. Zaten onu ilk tanidigimdan beri enteresan ve cekici buldugum biriydi. Onunda benimle ilgili olumlu düsündügü hissine kapildim, cünkü sürekli bana karakterimle giyim tarzimla ilgili kücük iltifatlar yapiyordu. Bakislarindan ve hareketlerinden bana olan ilgisini okuyabiliyordum. Buraya kadar hersey cok güzel.

Zaman zaman eski sevgililerinden bahsetmeye baslamasi beni cok sasirtti ve üzmeye basladi. Ama onun o tatli espritüel hallerini gördükce yine sakinlesip unutuyordum. Son dönem slk slk eski sevgilisinin onu aradigini söylüyor dolayli yoldan. Eski sevgililerini bu terketmis söyledigine göre ve kesinlikle bir daha birlesmek istemiyormus, ama onlar bunun pesindeymis hala. Baska kizlara dikkatli bakip onlari tepeden tirnaga süzme gibi bi aliskanligi var ve ben bundan cok rahatsiz olmaya basladim.

Kendime salak gibi geliyorum onunla ilgili ümit besledigim icin. Bana karsi olan harekteleri cok celiskili anlayamiyorum onu. Bazen beni güldüren mesajlar yaziyor. Bazen günlerce hic arayip sordugu yok. Yüzyüze geldigmize bambaska sicak biri. Benmi cok sogugum acaba ona karsi? Bendenmi cekiniyor diye düsünüyorum, ama ne yapabilirimki karsi taraf celiskili davranirsa

Bu sadece arkadaslikmi yoksa daha da ötesinde duygular olabilirmi. Peki öyleyse nasil anlayabilirim kizlar gercekten yardiminiza ihtiyacim var...

Seven erkek eski sevgilisinden bahsetmez diye bilirim ama erkek egosu iste siz böyle tecrübeler yasadinizmi?

Oda aslinda benimle görüsebilmek icin bahaneler ariyor...

Bende ona taliplerimden bahsetsem, eger benden hoslaniyorsa beni kaybetme korkusuna kapilip duygularini aciklarmi?

Ahh erkeklerr ahhhhhh

Benmi cok sabirsizim yoksa karsimdaki insanin dengesizligindenmi ileri geliyor bu karman corman düsüncelerim (

Üzgünüm ama bi hoşlanma belirtisi göremedim ben.
Canı isteyince ulaşıyor, bazen ortalıktan kayboluyor, eski sevgililerinden bahsediyor, kızları süzüyor.
Seninde dediğin gibi bişiler hisseden bi erkek eski sevgililerinden bahsetmezdi.

Böyle düsünmekte haklisin. benim tuhafina giden he uzak hemde cok yakin olmayi basariyor bu insan bana.

Peki ben ne yapmaliyim? ondan hoslanirken yanindan eziyet cekmeye mahkummuyum

Böyle düsünmekte haklisin. benim tuhafina giden he uzak hemde cok yakin olmayi basariyor bu insan bana.

Peki ben ne yapmaliyim? ondan hoslanirken yanindan eziyet cekmeye mahkummuyum

2 seçeneğin var; ya duygularını açacaksın ona ya da tamamen uzaklaşacaksın.
Uzak durursan üstüne düşecek mi neden uzaklaştın diye hem bunu öğrenmiş olursun.
Duygularını açarsan da onun sana olan duyguları ne yönde bunu öğrenmiş olursun. Karar senin.
Şunu söyleyebilirim, verdiğin kararın sonucu ne olursa olsun belirsizlikten iyidir

bana biraz şu mantıkta geldi: "ona ne zaman istesem ulaşabiliyorum." hoşlanıp hoşlanmadığına dair kesin bir yorum yapılamaz buradan ama sana istediği zaman ulaşabileceğinin farkında olduğu çok açık. ortadan kaybolup sonra bi anda tekrar yakın davranması bundandır. başka kızları süzmesi de ihtimalleri değerlendirme olabilir. eski sevgili anlatma meselesine gelince, üniversitede bir erkek arkadaşım bunu tepki ölçme aracı olarak kullandıklarını söylemişti. yani senin hislerini az çok fark etmiş ama kendisi emin olmadığı için her ihtimali değerlendiriyor, ondan hoşlandığından emin olmak istiyor olabilir. bir süre uzak dur, üstüne düşme oralı olma. eğer arkandan gelir, nedenini sorgularsa birşeyler var demektir. tabi sorgulayış şekli de önemli burada. trip atar hallerde olursa hoşlanıyordur büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…