Selam kizlar,
nereden baslasam bilmiyorum kafam cok karisik, kendimle ilgili bir kac bilgi vereyim; 23 yasindayim, Üni. ögrecisiyim, bekarim.
Gecen sene ekimde ayni bölümde okudugum biriyle tanistim. Hemen hemen tüm derslerimiz birlikte oldugu icin cok slk görüsmeye basladik. Araya gecici olarak onun özel sebeplerinden dolayi 2 ay kadar uzaklasma girdi ve biz bu süre icerisinde hic konusup yazismadik. Neyse bir kac ay önce üni dolayisiyla tekrar görüsmeye basladik. Zaten onu ilk tanidigimdan beri enteresan ve cekici buldugum biriydi. Onunda benimle ilgili olumlu düsündügü hissine kapildim, cünkü sürekli bana karakterimle giyim tarzimla ilgili kücük iltifatlar yapiyordu. Bakislarindan ve hareketlerinden bana olan ilgisini okuyabiliyordum. Buraya kadar hersey cok güzel.
Zaman zaman eski sevgililerinden bahsetmeye baslamasi beni cok sasirtti ve üzmeye basladi. Ama onun o tatli espritüel hallerini gördükce yine sakinlesip unutuyordum. Son dönem slk slk eski sevgilisinin onu aradigini söylüyor dolayli yoldan. Eski sevgililerini bu terketmis söyledigine göre ve kesinlikle bir daha birlesmek istemiyormus, ama onlar bunun pesindeymis hala. Baska kizlara dikkatli bakip onlari tepeden tirnaga süzme gibi bi aliskanligi var ve ben bundan cok rahatsiz olmaya basladim.
Kendime salak gibi geliyorum onunla ilgili ümit besledigim icin. Bana karsi olan harekteleri cok celiskili anlayamiyorum onu. Bazen beni güldüren mesajlar yaziyor. Bazen günlerce hic arayip sordugu yok. Yüzyüze geldigmize bambaska sicak biri. Benmi cok sogugum acaba ona karsi? Bendenmi cekiniyor diye düsünüyorum, ama ne yapabilirimki karsi taraf celiskili davranirsa
Bu sadece arkadaslikmi yoksa daha da ötesinde duygular olabilirmi. Peki öyleyse nasil anlayabilirim kizlar gercekten yardiminiza ihtiyacim var...
Seven erkek eski sevgilisinden bahsetmez diye bilirim ama erkek egosu iste siz böyle tecrübeler yasadinizmi?
Oda aslinda benimle görüsebilmek icin bahaneler ariyor...
Bende ona taliplerimden bahsetsem, eger benden hoslaniyorsa beni kaybetme korkusuna kapilip duygularini aciklarmi?
Ahh erkeklerr ahhhhhh
Benmi cok sabirsizim yoksa karsimdaki insanin dengesizligindenmi ileri geliyor bu karman corman düsüncelerim
(