neden açtım konuyu bilmiyorum :S

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
vee yıllar sonra kalbim biri için atmaya başladı 28 yaşındayım 6 yıl önce olaylı bi aşk yaşadım bi daha da kimseden hoşlanmadım kalbim kimse için atmadı.. 6 yıl aradan sonra biri için kalbim deli gibi çarpıyor o kadar güzel duyguymuş ki unutmuşum resmen... haa görüşüyomuyum bahsettiğim kişiyle hayır.. aynı iş yerindeyiz gördüğüm an elim ayağım içim titriyor resmen ateş basıyor bi muhabbetimiz yok ama bu duygu gerçekten çok güzel bu bile yetiyor derlerrya öyle işte...
olabilicek bişeymi bilmiyorum bendende bir yaş küçük sanırım... bilmiyorum içimde kelebekler uçuyor sanki sesini bile bilmiyorum ama değişik duygular... sadece yazmak istedim kimseye bahsetmedim içimi dökmek istedim beklide ....okuyanlara tşk ederim..

Güzel duygular, hakkında hayırlısı olsun

Ne güzel duygular :)))))

1yaştan hiçbir şey olmaz,yeter ki gönüller bir olsun.. Arada bakış atın,tebessümle dolaşın.. ayy hadi hayırlısı

Ne güzel duygular bunlar heyecanın bana bile geçti yahuu
Çok özel ve güzel duygular yaşıyorsun bence kıymetini bil..

insan birinden böyle cok hoslaninca elinden ucup gidecekmis saniyor, öyle düsünülüyor diyemi ki ucup gidiyorda... sevmek hele hele ask haram oluyor valla.

hahah kiz inan okurken ben heycanlandim
hakkinizda hayirlisiniii, umarim o da duygulariniza karsilik verir

Ve tam mutlu oluyorum derkennn hoslandigm kisi benle gorusmek istedigini soledi uctum havalara 1haftadr gorusuyrz hersey cok ii giderken sacma sapan bi msj yuzunden bugun bitirmek istedini soledi bi arkadasm kardesm desem daha dogru benden 8 yas kucuk biraz samimi bi msj atmisti bu kisi hayatima girmeden bu o msji gordu ve bana guvenemezmis artik bole seyleri kaldiramam ben dedi sizce bi bahanemi ne yapmam gerek akil verin bana lutfen seviyorum onu yillar sonra ilk defa kalbm biri icin carpti ((((

canım bahane olabilir çünkü neden çok küçük hatta neden bile yok acaba başka küçük detaylar oldu da senin bile farketmediğina belki bu son olayda bir patlama noktası oldu bir kez al karsına adam gibi konuş enazından herseyi dürüstçe anlatır belki ve sende yoluna devam edersin onla yada onsuz allah yardımcın olsun canım en kısa sürede halletmen dileğiyle sorununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…