hala hamilelik ihtimali olabilir mi yaniTekrar kan versen keşke
Adetin normalde düzenliyse neden olmasın geç döllenme de olmuş olabilir cnm tekrar baktırhala hamilelik ihtimali olabilir mi yani
inan içimde hamileliğe dair hiç bi umut yok peki hamilelik haricinde adet neden bu kadar gecikir aklıma bir sürü şey geliyo kist falanAdetin normalde düzenliyse neden olmasın geç döllenme de olmuş olabilir cnm tekrar baktır
normalde hiç stersli degildim gayet rahattım aslında adetim bir iki gün gecikince acaba hamileyim dedim testte negatif çıkınca sonra stres yapmaya başladım bugün 9.gün oldu karnım göğüslerim çok şişti kendimi çok kötü hissediyorumStres yapmanız bile adetin geçikmesine etken çünkü stress ve korku olduğunda beyniniz gereken hormonu salgılamadığı için adet olamıyorsunuz.
O zaman jinekoloğa bi görün cnminan içimde hamileliğe dair hiç bi umut yok peki hamilelik haricinde adet neden bu kadar gecikir aklıma bir sürü şey geliyo kist falan
Tekrar test yaptırın ve kafanıza takmayın .normalde hiç stersli degildim gayet rahattım aslında adetim bir iki gün gecikince acaba hamileyim dedim testte negatif çıkınca sonra stres yapmaya başladım bugün 9.gün oldu karnım göğüslerim çok şişti kendimi çok kötü hissediyorum
canım kadın doğuma gidip kan tahlili yptırdım bana ilaç verip gönderdi kullan adet olursan bırak eger olmazsan ilaç bittikten sonra 10 gün bekle ve hala olamdıysan tekrar gel dedi yani şuan gitsem bile bişey yapmaz sanırım ilacın bitmesini bekle derO zaman jinekoloğa bi görün cnm
Belkide şuan stresten olamıyosundur biraz bekle o zaman doktorun dediği gibi olmazsan gidersin artıkya adet olamamakta ne kadar kötüymüş kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum resmen
öyle yapıcam artık başka çarem yok tabi olana kadar bu şişlikten bi yerlerim patlamazsaBelkide şuan stresten olamıyosundur biraz bekle o zaman doktorun dediği gibi olmazsan gidersin artık
öyle yapıcam artık başka çarem yok tabi olana kadar bu şişlikten bi yerlerim patlamazsa
öyle yapıcam artık başka çarem yok tabi olana kadar bu şişlikten bi yerlerim patlamazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?