Neden adet olamıyorum bi fikir verin lütfen

Mlgm55

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
162
95
13
32
arkadaşlar lütfen bana bi fikir verin bu ay ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum gecikmemin 9. günü bugün bebek istiyorum 4.günde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor progestan verdi adet olabilmem için 4 gündür kullanıyorum hala adet olamadım ve bu akşam bi karın agrısı başladı göbeğimin tam altında içimde bişeyler yırtılıyo gibi sanki hareket ederken çok canım yanıyo bana neler oluyo lütfen bi fikir verin

Stres yapmanız bile adetin geçikmesine etken çünkü stress ve korku olduğunda beyniniz gereken hormonu salgılamadığı için adet olamıyorsunuz.

Stres yapmanız bile adetin geçikmesine etken çünkü stress ve korku olduğunda beyniniz gereken hormonu salgılamadığı için adet olamıyorsunuz.
normalde hiç stersli degildim gayet rahattım aslında adetim bir iki gün gecikince acaba hamileyim dedim testte negatif çıkınca sonra stres yapmaya başladım bugün 9.gün oldu karnım göğüslerim çok şişti kendimi çok kötü hissediyorum

Tekrar test yaptırın ve kafanıza takmayın .

O zaman jinekoloğa bi görün cnm
canım kadın doğuma gidip kan tahlili yptırdım bana ilaç verip gönderdi kullan adet olursan bırak eger olmazsan ilaç bittikten sonra 10 gün bekle ve hala olamdıysan tekrar gel dedi yani şuan gitsem bile bişey yapmaz sanırım ilacın bitmesini bekle der

ya adet olamamakta ne kadar kötüymüş kendimi menopoza girmiş gibi hissediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…