Öncelikle ilk kırmızıyla işaretlediğim cümlede flört etmediği yazmışsın birlikte değilmiydiniz o sıralar?
İkinci işaretlediğim cümlene gelirsek..Canım birini herşeye rağmen seviyorsan ve başka birinden hoşlanabiliyorsan aslında sevmiyorsun demektir..
Bana göre bu böylee..Ben sevgilimden ayrılınca hala onu sevdiğim için bir başkasıyla birşeyler paylaşmadım..
Ayrılalı 6 ay olmuştu anlatmak istediğim şu ben hiç ilgi görmüyordum sesini bile duymuyordum yalnızdım sevgiye ilgiye muhtaçtım
ama sevgilimden gelecek olan ilgiye,sevgiye bir başkasını o gözle göremezdim kii söyledikleri beni mutlu etsiin...
İstemeden oluyor kısmı bana göre göreceli bir kavram
ben olmayacağını da düşünüyorum
bana yazmışsın yenı gördüm evet 4.cü senemizde ben onu aldattım flört etmediği için dedim evet flört derken aramadığı ilgi göstermediği,küçük oyunlar oynamadığı için oldu bir anlık boşluk sonucu askerden yenı geldıgı dönemdi felaket kavgalar edıyorduk ılgılenmıyordu dünya ıle bağlantısı kopmuş gıbıydı ve ben cevremdekılerın ılıskısıne özenıyordum o sırada bırısını tanıdım ve oldu.hatamıydı kesınlıkle çok ağır ödedim bedelini,.ok ağır ödetti.asla dayak falan sanmayın onu kaybettıgımı sandığım için ödedim.ve ben 22 yaşındayım ozaman 21dım küçüktüm çevremdekı herkes bu şekıldeydı dogru ne bılmıyordum ama şuanda olsa asla yapmam 5 ay o hayatımda yoktu kımseye o gözle bakmadım bıle.