Neden aranmalı mı?

madammatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
226
3
48
Balıkesir
Evlilikteki birliktelikler hiçbir çiftle karşılaştırılamaz; bazısı için normal olan başka bir çiftte normal olmayabilir. Bunda herkes hemfikir ama uzun süre birlikte olunmadığında neden arar mısınız? Mesela iki hafta birlikte olmadınız; benden uzaklaştı mı diye düşünmez misiniz? Yoksa sağduyulu olup bu geçici bir durum, fırsat olmadı vs. diye kendi nedenlerinizi mi bulursunuz?

tabi ki neden ararım.ama şöyle ; kaç yıllık evli olduğuma bakarım,bu birlikte olmadığımız iki hafta öncesinde ilişki sıklığımız nedir ona bakarım,son günlerde benim ya da eşimin yaşadığı bir stres, bir problem varmı ona bakarım...

ama bir süre beklerim.çünkü normalde olabilir bu durum.hemen paranoya haline getirmem.

kocam cinselliğe düşkün biridir hiçbir zaman o kadar ara vermez bu nedenle 2-3 hafta gibi bir süre bana yaklaşmasa tuhafıma gider altında bir neden ararım
yorgundur zaman bulamadı gibi sebeplerle kendimi kandırmam çünkü yorgunda olsa yoğunda olsa canı istiyorsa zaman yaratan biridir
ben eşimi tanıdığım için neden ararım yani düşkünlüğünü biliyorum ama her erkek böyle olacak diye bir kaide yok kimi erkek çok cinselliğe düşkün değildir yorgunluk yoğunluk onu etkileyebilir yani her kadın kocasını bilir ona göre de yorum yapabilir diye düşünüyorum

Evli değilim fakat 2 hafta uzun bir süre bence de..
Bunun değişik sebepleri olabilir..
bence oturup konusulması gerekir..

2 haftamı pehhhhh

ben adama 2 gün yanaşmayım başlar sen benden soğudun,beni artık istemiyorsun demeye..

neden aramam ıcraata koyulurum
ben suanda yenı evlıyım 3 ay reglı fılan oluyorum esım gece calısıyor bazen 5-6 gun oluyor bu sıralamaya denk gelınce ben kendımı kavga etmeye cok msuaıt hıssedıyorum o donem uzaklasmıs gıbı hıssedıyorum

neden aranmalı evet ama herhalde evlılık suresınede bakılabılır bılemıyorum

bu kişiye göre değişir tabi ama içinde bulunduğunuz durum sizi rahatsız etmeye başladıysa bir sorun var demektir, sebeplerini net olarak göremiyorsanız kendi kendinize sorgulamak yerine eşinizle konuşmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum

sadece ona bakılmaz bence
bi bütün olarak ele almak lazım
onun dışında size davranışları nasıl konuşması ilgilenmesi
eşler her zaman birbirine açık olmalı
sorun belki de düşündüğünüz gibi değildir

iki hafta kısa bir süre değil ancak genel olarak ilişki sıklığınızı da göz önünde bulundurup değerlendirme yapmalısın bence. haftada yada on günde bir cinsellik yaşıyorsanız iki hafta çok da anormal olmaz sanki..

bikaç gün daha bekleyip gelişme olmazsa konuşmayı deneyebilirsin. Herşey gönlünce olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…