Neden arkadasliklarimi ilerletemiyorum?sorun ne?

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
23
32
Daha oncede benzer bi konu acmistim.komsularla alakali.ben normaldede cok girisken kolay arkadaslik kuran biri degilim.evcimenim.ama arkadas olduklarimla da eglenceli olurum.2 yildir evliyim.binamdaki komsular birbirleriyle cok iyiler.benide arada cagirirlar bende onlari.ama onlar hergun gorusuyorlar.iki yildir neden bende biriyle bile iyi olamadim.bulustugumuzda konusuruz eglenceli gecer vakit ama neden.mesela dun hepsini kahvaltiya cagirdim geldiler.bugun karsimdaki asagidakini cagirmis.bende cop atmaya giderken tesadufen gorunce kahvalti yapmadiysan gelsene dedi.ee yok dedim artik.yani bir sorun var bende ama nee.soguk da davranmiyorum

Zaten görüşüyormuşsunuz komşularınızla, her gün ev ziyaretine gerek yok ki.

Ben de arkadas edinemiyorum. Okul donemlerimde kalabalik arkadas gruplarim olmustu. Hala "genelde internet" uzerinden eski arkadaslarla baglantim var ama eskisi gibi degiliz tabi

Ben biraz soguk kaliyorum genelde. İnsanlar az da olsa bir dert, sır, dedikodu paylaşmayinca o kadar samimi olmuyorlar niyeyse. Bir de hergun aramak sormak gerekiyor hergun olmasa iki gunde bir.

Kimseye hergun hergun veya sık sık diyeyim vakit ayiramiyorum ben acikcasi. Bir sure ses cikmayinca, aramayinca vs. insanlar bozuluyor genelde. 🙄🙄 Arkadasim olsun isterdim ama benim arkadaslik anlayisimla uyan insan pek cikmiyor.

Daha oncede benzer bi konu acmistim.komsularla alakali.ben normaldede cok girisken kolay arkadaslik kuran biri degilim.evcimenim.ama arkadas olduklarimla da eglenceli olurum.2 yildir evliyim.binamdaki komsular birbirleriyle cok iyiler.benide arada cagirirlar bende onlari.ama onlar hergun gorusuyorlar.iki yildir neden bende biriyle bile iyi olamadim.bulustugumuzda konusuruz eglenceli gecer vakit ama neden.mesela dun hepsini kahvaltiya cagirdim geldiler.bugun karsimdaki asagidakini cagirmis.bende cop atmaya giderken tesadufen gorunce kahvalti yapmadiysan gelsene dedi.ee yok dedim artik.yani bir sorun var bende ama nee.soguk da davranmiyorum
Planlanmamış davetlere yok artık derseniz sizi mesafeli bulur ona göre davranırlar. Hem samimi olmak isteyip hem mesafeli davranıyorsunuz. Bir karar verin.

Abiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın

Sen bana doğruları anlat çünkü sen eski ceylan değilsin sana biri birşey söylemiş az cokta tahmin ediyorum kim olduğunu isim vermicem ama bizimkilere yaptığın çok yanlıştı hakkım helal olsun

Abiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın

Sen bana doğruları anlat çünkü sen eski ceylan değilsin sana biri birşey söylemiş az cokta tahmin ediyorum kim olduğunu isim vermicem ama bizimkilere yaptığın çok yanlıştı hakkım helal olsun
Neyyy?

😳+🤔=🥴

Oturmalarda eğleniyor olmanıza rağmen uzun vadede sizi bir arada tutacak ortak noktalar bulamamış olabilirsiniz.

2. Üyelik:rolleyes: ya da üst komşu

Ben görümceyim, gelin kardeşimin hanımı
Şaka bir yana, konuları karıştırmış sanırım üye😆

Arkadaslik ve komsuluklarda frekans cok önemli bence.Sahsen ben frekans uyumlanmasi yasamiyorsam zorlamiyorum iliskileri.Ama herkes ayni degil.Sırf görüsmek olsun,topluluga karisayim diye prensip ,kriter olmadan direk dalan insanlar da var tabii.Siz muhtemelen onlara göre daha mesafeli ve belli kurallara göre yasayan biri oldugunuzu belli ettiginiz icin ,kendilerini size karsi kısıtlı hissetmis olabilirler.Sabah daha gözünü acarken ,hic plan program yapmadan,dolapta ne var neler hazırlayabilirim demeden pat diye kahvaltıya gel hadi diyen insanlardan hic olamadim ben de..Bu asla onlari elestirmek degil.Sanirim biraz mükemmeliyetçilik devreye giriyor bende..Bir de bu cat pat sık görüsen kesimin genel olarak insanlar hakkinda ( dedikodu denebilir) daha cok konustuklarini farkettim.Oysa ben sohbette ; fikir,dizi,kitap,güncel ,hobi ,kişisel gelisim,astroloji,yemek,tarifi ,politika,egitim vs vs konusmayi tercih ettigim icin cevremde olabilecek insan sayisi dogal olarak az oluyor 😊 Ama kaliteli oluyor 👍

Back
X