- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Planlanmamış davetlere yok artık derseniz sizi mesafeli bulur ona göre davranırlar. Hem samimi olmak isteyip hem mesafeli davranıyorsunuz. Bir karar verin.Daha oncede benzer bi konu acmistim.komsularla alakali.ben normaldede cok girisken kolay arkadaslik kuran biri degilim.evcimenim.ama arkadas olduklarimla da eglenceli olurum.2 yildir evliyim.binamdaki komsular birbirleriyle cok iyiler.benide arada cagirirlar bende onlari.ama onlar hergun gorusuyorlar.iki yildir neden bende biriyle bile iyi olamadim.bulustugumuzda konusuruz eglenceli gecer vakit ama neden.mesela dun hepsini kahvaltiya cagirdim geldiler.bugun karsimdaki asagidakini cagirmis.bende cop atmaya giderken tesadufen gorunce kahvalti yapmadiysan gelsene dedi.ee yok dedim artik.yani bir sorun var bende ama nee.soguk da davranmiyorum
Neyyy?Abiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın
Sen bana doğruları anlat çünkü sen eski ceylan değilsin sana biri birşey söylemiş az cokta tahmin ediyorum kim olduğunu isim vermicem ama bizimkilere yaptığın çok yanlıştı hakkım helal olsun
Abiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın
Sen bana doğruları anlat çünkü sen eski ceylan değilsin sana biri birşey söylemiş az cokta tahmin ediyorum kim olduğunu isim vermicem ama bizimkilere yaptığın çok yanlıştı hakkım helal olsun
Oturmalarda eğleniyor olmanıza rağmen uzun vadede sizi bir arada tutacak ortak noktalar bulamamış olabilirsiniz.Daha oncede benzer bi konu acmistim.komsularla alakali.ben normaldede cok girisken kolay arkadaslik kuran biri degilim.evcimenim.ama arkadas olduklarimla da eglenceli olurum.2 yildir evliyim.binamdaki komsular birbirleriyle cok iyiler.benide arada cagirirlar bende onlari.ama onlar hergun gorusuyorlar.iki yildir neden bende biriyle bile iyi olamadim.bulustugumuzda konusuruz eglenceli gecer vakit ama neden.mesela dun hepsini kahvaltiya cagirdim geldiler.bugun karsimdaki asagidakini cagirmis.bende cop atmaya giderken tesadufen gorunce kahvalti yapmadiysan gelsene dedi.ee yok dedim artik.yani bir sorun var bende ama nee.soguk da davranmiyorum
2. ÜyelikAbiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın
Ben görümceyim, gelin kardeşimin hanımıAbiyide iyi doldurmuşlar küs oldukları dayıları bana birşey demiş güya komedi bunlarya.bende dedimki günahlarını almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?