• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden artık ilgisiz.. sizinde başınıza geldimi??

gntrkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
160
2
116
Bursa
merhaba kızlar... 4 buçuk yıllık bir ilişkim var evliliğe giderken yavaş yavaş ilgisiz olmaya başladı.. tabi bu durum kendine iş yeri açtıktan sonra olmaya başladı bu durum çok canımı sıkıyor önceden ilgiden boğuyordu beni şimdi :1no2: napcağımı bilemiyorum kızıyorum tartışıyoruz hep kavga çıkarıyorsun diyor derdimi güzellikle anlatıyorum hep alttan alıyorum ilgisizliğe yine devam ediyor... fikirlerinizi bekliyorum kızlar.. sizinde başınıza geldi mi?:uhm:

Erkeklerin çoğunluğu belli zaman sonrasında ilgisini azaltıyorlar canım. Sende üstüne fazla düşme bakalım tavrı ne olcak..

klasik erkek örneği erkeklerin çoğu böyle canım bir müddet sonra umursamamaya başlıyor niyeyse.

merhaba kızlar... 4 buçuk yıllık bir ilişkim var evliliğe giderken yavaş yavaş ilgisiz olmaya başladı.. tabi bu durum kendine iş yeri açtıktan sonra olmaya başladı bu durum çok canımı sıkıyor önceden ilgiden boğuyordu beni şimdi :1no2: napcağımı bilemiyorum kızıyorum tartışıyoruz hep kavga çıkarıyorsun diyor derdimi güzellikle anlatıyorum hep alttan alıyorum ilgisizliğe yine devam ediyor... fikirlerinizi bekliyorum kızlar.. sizinde başınıza geldi mi?:uhm:

olumsuz düşünme hemen.. işyeri açmakla sorumluluk üzerine biniyo.. yoğun olduğu için ister istemez değişir ilgisi ki evlenince de zaten zamanla değişiyo.. bu yüzden kavga etme hiç..

buna benzer bir konu bende açtım. ne oluyor anlamıyorum bir zamanlar ilgiden boğanlar gün geliyor aramıyor sormuyor umursamıyor artık. sinirlerim altüst oldu. umarım düzelir.

teşekkür ederim kızlar.. artık nasıl davrancağımı bilmiyorum her yolu denedim ben daha ona ne yapayım :umursamaz:

Hep ilk günkü heyecan ilgi olmaz ki, keşke olsa ama olmaz,elbet zamanla birbirinize alışacaksınız.. ilişki rayına oturunca güzel bir sakinlik dinginlik oluyor.. ben bu hali çok seviyorum. o telaş yerini tatlı bir huzura bırakıyor.. Ve sonuçta o da insan işleri yoğunlaşmış olabilir canım, hayatındaki insandan devamlı fazla ilgi beklemek ilk günlerle kıyaslamak iki tarafıda yorar.. eminim iş yoğunluğu nedeniyledir. ve ilgisiz olduğunun farkında da değildir :delphin: Tabi sizi rahatsız eden başkaca durumlar varsa ve ilgisizliğinide buna bağlıyorsanız bilemiyorum..

Hep ilk günkü heyecan ilgi olmaz ki, keşke olsa ama olmaz,elbet zamanla birbirinize alışacaksınız.. ilişki rayına oturunca güzel bir sakinlik dinginlik oluyor.. ben bu hali çok seviyorum. o telaş yerini tatlı bir huzura bırakıyor.. Ve sonuçta o da insan işleri yoğunlaşmış olabilir canım, hayatındaki insandan devamlı fazla ilgi beklemek ilk günlerle kıyaslamak iki tarafıda yorar.. eminim iş yoğunluğu nedeniyledir. ve ilgisiz olduğunun farkında da değildir :delphin: Tabi sizi rahatsız eden başkaca durumlar varsa ve ilgisizliğinide buna bağlıyorsanız bilemiyorum..

aslında çok güzel açıklamışsın teşekkür ediyorum açıklaman için... yarım saat önce aradı ve özür diledi güzel bir yemek teklif etti... herkese teşekkürler inş. bundan sonra herşey herkes için daha güzel olur...kaydirigubbakcemile

Back
X