Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz..

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
28 yasindayim.29 olmak üzereyim ..3 sene once nisan bozdum.Sevildigimi sandim oysa hic sevilmemisim.Ailemden ayriyim yillardir.Zaten onlardan da sevgi goremedim.Seviyorlardi ama göstermiyorlardı. Daha onceki konumda annemle ilgili konularimi okuyanlar bilir.sukurler olsun varliklarina yine de.Yalnizim ama mutluyum.Kendimi insan olarak sadece ben seviyorum.Arkadaslarim var tabiki ama artik duygusal bir iliski istiyorum. Ve de gercekten sevilmek..Asik olmak istiyorjm.Ama yok..olmuyor..Birinden hoslaniyorum karsilik goremiyorum.biri beni beğeniyor ama benim ilgimi cekmiyor.
Biraz da kiloluyum. Balik etlinin bir tik üzeri. Yemek yemeyi seviyorum o da beni.. Ama hosuma gitmiyor bu durum
Veremiyorum da kilolarimi.diywt yapmaya calisiyorum ama yemek yemeyince mutsuz oluyorum. ozguvenimi de dusuruyor bu durum haliyle.Depresyondaydim uzun bir sure iyiyim simdi cok sukur.Agir bir donem gecirdim.ama kalintilari hala var.
Bazi bayanlara bakiyorum.Gipta ediyorum.seviyor ve seviliyorlar.sonra kendime bakoyorum.Neyim eksik diyorum.
Beni gerçekten seven olmadi su ana kadar.Sevgilim oldu,gorustuklerim oldu ,nisanlandim ama hic biri beni gercekten sevmedi.Sanirim aska inancimi kaybediyorum.

Kilo vermek, almak gibi işler aslında ciddi anlamda disiplin ve sorumluluk ister. Önüne gelen her şeyi yiyen bir insanın bir kağıt parçasındaki listeye haftalarca/aylarca uygulaması, sabah erken kalkıp koşuya gitmesi, haftasonu uykusundan fedakarlık edip spor salonuna gitmesi de büyük irade istiyor. Sigara bağımlısı birine hadi bırakıyorsun demek gibi yani.

Kısacası dediğim gibi kolay değil ama sıkarsanız neden olmasın. İnsanlar neler başarıyor, alt tarafı kilo mu veremeyeceksiniz? Bırak yemek yemediğin için özgüvenin düşsün. Fit bir vücuda kavuşursan o özgüven 2 - 3 ile çarpılacak.

Son olarak kendini başkalarıyla kıyaslama. Kendine ve ilişkilerine odaklan. Sevgilim olsun diye sevgili yapıp 3 ay sonra ağlayanlardan olma. Adımlarını doğru atarsan ve zaman - mekan uyumu da olursa sende umduğun biriyle tanışırsın elbet.

Şu dünyada bana en inanılmaz gelen şey, birbirlerini seven çiftler.... Bnm için imkansız gibii iki farklı kişinin birbirinden hoşlanması... Hni genelde bir taraf sever diğer taraf nötr dür gibi bence.... Ama var işte böyle çiftlerde.

Ben de sizin gibi aşk istiyordum bekarken. Yalniz öleceyimi dusunurdum.
Şuan mutlu bir evliliyim var çok şukur. Bu kadar sevileceyim asla aklima gelmezdi.
İnsALLAH siz de cok mutlu olursunuz ...

Üniversitede bir kız arkadaşım vardı. Kız neredeyse obez sayılabilecek kilodaydı. Tabiri caizse 'taş' gibi bir sevgilisi var. Çocuk ölüp bitiyordu arkadaşıma.

Çevremde gördüğüm kadarıyla böyle çok sevilen hatunların ortak bir durumları var. Hatunlar kendilerini seviyorlar, değer veriyorlar. Hoşlarına gitmeyen bir şey oldu mu tavırlarını ortaya koyuyorlar. Önce kendileri geliyor onlar için.

Kahlofrida Kahlofrida ya katılıyorum öncelikle kendinizi sevmelisiniz. Siz kendinizi gerçekten sevdikten sonra. Başkalarının sizi sevmesi sizin başkalarını sevmeniz çok çok daha kolay. Evet belki kilo vermek belli ölçüde özgüveninizi etkileyecektir ama önce kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek. En güzel yaşınızda olduğunuzu. Kilolarınızın versenizde vermesenizde karakterinizi etkilemediğini. Şu an olduğunuz kişiden gurur duyduğunuzu kendinize söylemelisiniz. Bunu çeşitli telkinlerle her gün tekrar edin . Beyin çok saf bir organ kelimelerden çok çabuk etkilenir. Farkında olmadan bir çok konuda harekete geçmiş aynanın karşısında elinizde olmadan gülümsüyor olacaksınız. İnanın siz sevilmeye değer birisiniz.

2 3 olumsuz sey yaşadın diye balataları sıyırıp şaftı dağıtmanın alemi neydi bacım?
Kendi kendini bunalıma sokmuşsun tebrik ederim. Bir insan ancak bu kadar salıverir.
Ya kral kilo alıp,kilo vermenin halledilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorsun değil mi ?
Ayrıca ömrünün sonuna kadar da böyle olmayacaksın.
Bi şamarla kendini kendine gel!
Burada asayamacagın hiçbir sorun görmüyorum ben.

Back
X