- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Nasıl anlatsam bilemiyorum.. hiç bir zaman çok dikkate alınan biri olamadım ne ailemde ne maailede ne iş ne arkadaşlık ortamımda. Annem bile kardeşlerime söyleyemeyeceği ağır şeyleri söyleyebiliyor mesela,küslük bilmem uzatmam da hiç bir konuyu. Herkesin kolay harcayacağı biri olmuşumdur. İş ortamında kimse kimseyi ayırmaz ama ben dışlanabilirim,en yakın arkadaşım düşünmeder konuşabilir,eşim şaka yollu beni küçümseyebilir ve herkes beni eleştirebilir.
İlginci bana garip bi sevği mesafesi de vardır,özellikle aile dostları akrabalar beni pek sevmezler,yeni biri gelir eve diyelim diğer kardeşleri sever bana bi mesafe..
Anlatabildim mi bilmiyorum
(
Rahatsızım bu durumlardan,insanların hayatıma daha saygılı olmasını istiyorum ama bunu soğuk bir duvar örerek değil tabi.. severek ve hafife almayarak bilmiyorum ne yapmalı?? Neden kendimi sevdiremiyor saydıramıyorum..
Bu durumlar yüzünden annemi kardeşlerimi bile aramak istemiyorum.
İlginci bana garip bi sevği mesafesi de vardır,özellikle aile dostları akrabalar beni pek sevmezler,yeni biri gelir eve diyelim diğer kardeşleri sever bana bi mesafe..
Anlatabildim mi bilmiyorum

Rahatsızım bu durumlardan,insanların hayatıma daha saygılı olmasını istiyorum ama bunu soğuk bir duvar örerek değil tabi.. severek ve hafife almayarak bilmiyorum ne yapmalı?? Neden kendimi sevdiremiyor saydıramıyorum..
Bu durumlar yüzünden annemi kardeşlerimi bile aramak istemiyorum.