neden ben .. neden..

Allah yardımcın olsun. Beterin beteri ile ne kadar teselli verilir bilmiyorum ama ben de yıllardır senin yaşadığın hayatı yaşıyorum en azından senin bir işin var eşinin de çalışma şartları çok ağır inşallah bir an önce düzelir hamileliğin etkisiyle biraz daha duygusal olabilirsin

Ben cok uzuldum yaaa ana gibi yar olmaz bu dunyada.ne bicim anneler varmis..annem icin öl desinler olurum..madem anne sevgisi gormediniz o zmn siz evladiniza o sevgiyi verin.bence hersye bi sunger cekip sabirsizlikla bebeginizn dogmasini bekleyn.hayirli bayramlar

Ne kadar zorluk çekiyor olsanız da bebeğiniz var . Bir kadının en değerli varlığı yavrusudur. Neden ben demeyin lütfen. O kadar zor hayatlar o kadar sorunlar var ki. Enerjinizi doğacak yavrunuza verin. Ve şükredin. Her şey bir sınav. Hep yazıyorum ama ben 37 yaşında iğrenç şekilde aldatıldığımı öğrenerek 2 küçük çocuğumla boşandım. Hem de deli gibi severken. Bir annem babam var. bir de kardeşim var uzak bir şehirde. Annem babam benimle. Memlekette değilim ben de Doğu olmasa da başka bir şehirde çalışıyorum. Hoş memlekette de kimim var ki akraba değil akrep hepsi. Geçen gün annem babamın memlekete gitmesi gerekiyordu. 2 küçük çocukla kaldım 3 gün . Büyüğü okula bırakacağım küçük bakıcıda. Ki anlayışsız çıkarcı bir bakıcım var. Araç kullanamıyorum. Kendimi bir an öyle çaresiz hissettim ki. İçime bir acı oturdu. La havle çeke çeke sakinleştim. İlk başta rabbimiz var kimsemiz olmasa da. Her zorluk bir sınav. Şükredin sabredin dua edin. Belki anneniz düzelmez ama evliliğiniz daha Mutlu olur.

Annenizin yaptıklarının hiçbirini bebeğinize yapmayacaksınız koşulsuz seveceksiniz o çok mutlu bir hayat sürecek böyle düşünün. Sürekli geçmiş üzüntülerinizi düşünmeyin.Aklınıza geldiğindrçe sıkıntılar hemen başka bir şey yapın uğraşacak bir şey bulun

Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
Canım doğunun neresinde yaşadığını söyleyebilirmisin. Yakınsam sana çağırırım evime gelirsin çay demlerim sana pasta börek çörek yaparım dışarılara çıkartıp gezdiririm:) yaparım vala insanların iyi hissetmesi için herşeyi yaparım.

"Herkesin bir derdi var, durur içerisinde " diye bir türkü var ya o geldi aklıma. Gerçekten hayat böyle bazı acılar ateş gibi içimizde duruyor. Sönme ihtimali yok. Ama fazla düşünür fazla gazlarsak büyüyüp bizide yakabilir.
Önemli olan gazı vermeden, acıları görmezden gelerek hayata devam edebilmek.

Bir tek sen yaşamıyorsun ki bunlari. Benim de annemle hep itiş kakış bi iliskim oldu. Geçmişten gelen sorunlarla. Şimdi de doğunun en berbat illerinden birine geldim eşim polis. Hergün gündüz 12de gidip gece 12dw eve geliyor. Bir gun bile izin yok. Sürekli yalnızım. Dışarı çıkacak bir yer yok. Heryer dağ taş. Alışamadım sürekli evdeyim. Kimsenin hayatı kolay degil ki güçlü olmak zorundasın. Sen de bir anne adayisin artık. O yüzden geçmişine de bakmayı bırak yarınını güzelleştirmeye odaklan. İnşallah her şey çok güzel olacak göreceksin.

Anneni şu saatten sonra degiştiremezsin ama bebeğin senin hayatını degiştirecek..hani yanlızım diyorsun ya Allah senin yanlızlığını çoktan gidermiş bile farkında olmadan isyan ediyorsun.eger arayıpta bulsaydın her anını şükretmekle gecirirdin..

Bayram günü oturdum ziril ziril Ağlıyorum. . 3,5 aylik hamileyim.. hamileligim surpriz oldu. 3 aydir yapayalnizim.Eşim güvenlik görevlisi . 3 ay daha gelmeyecek. . Olduğum ilde bende memur olduğum icin kimsem yok Doğunun ücra bir köşesi. .
Ailemden kimse ile görüşmuyorum annem hayatı boyunca beni canımdan bezdirdi.. hep ezdi .. Anne bile demek istemiyorum. . Şimdide bu bebek oldu.. hep yalnızım hep.. odun bi eşim var beni zerre kadar anlamiyor duygu yoksunu..
Çok yoruldum artık. . Bi yerde hersey bitsin istiyorum. . Hamileyim ama zerre kadar hayattan beklentim kalmadı. . Allahım neden ben neden..
Neden bana beni biraz olsun sevecek bi anne vermedin.. neden tüm hayatımı sıkıntı içinde gecirttin..
sinavin bu senin

Belli ki sende annen gibi bir anne olacaksın. Bu bebek ne demek yaaa :sinirli:

Kendini yalnız hissediyorsun, bunun için şartlar oluşmuş doğru da, bu da ebediyen böyle gidecek değil ki bu kadar karamsar olma lütfen.. İşin var, eşin var, yolda bebeğin var... anneyle anlaşamamak bir kadın için çok zor ama kendi aileni kurmuşun şükür ki, eşinin de zor bir işi var, o da istiyordur daha sağlam bir düzeniniz olsun herhalde ama zamanı var demek ki. Bayram diye kendini ayrıca yıpratma, bayramda zorla kayınvalide evlerine sürgüne gider gibi giden gelinlerin dertlerini oku bak güler misin ağlar mısın vallahi.. orada da yalnız kalmak isteyip kalamayan dolu. Hayat böyle.

Yasayamadiginiz hayati,evladiniza yasatmaniz dilegiyle,başka bir şey demeye gerek yok.

Bebek size bir sans olmus farkinda degilsiniz. Ic sesiniz anneniz, ve yine farkinda olmadan onun gibi davraniyorsunuz. Kendinizde yazmissiniz 'bazi insanlar anne yönünden sanssiz geliyor dünyaya' diye. Sizin bebeginizde bunlardan olmasin, cabalayin lütfen. Size yeni bi yol arkadasi geliyor, masum ve temiz hicbisey bilmeyen, güzel seyler ögretin ona.

Bunu okurken hıssettıgımı durustce soylemek ıstıyorum:

Allahım o bebegı neden bana vermedın...

Sen umutlu olacaksın arkadasım. Artık bebegın var! Onun ıcın daha guclu olacaksın. Sen ona guc vereceksın. Onun ıcın yasayacaksın. Boyle ısyan ve ınkar etmekle bısey gecmeyecek elıne.

Bunu okurken hıssettıgımı durustce soylemek ıstıyorum:

Allahım o bebegı neden bana vermedın...

Sen umutlu olacaksın arkadasım. Artık bebegın var! Onun ıcın daha guclu olacaksın. Sen ona guc vereceksın. Onun ıcın yasayacaksın. Boyle ısyan ve ınkar etmekle bısey gecmeyecek elıne.
Alışma süreci zaman alıyor BİRAz.
İnan sende bugün hamile olduğunu öğrensen , bi süre sende afallarsin

Alışma süreci zaman alıyor BİRAz.
İnan sende bugün hamile olduğunu öğrensen , bi süre sende afallarsin

Yavrum bu afallamak degıl.. Herseye ısyan etmıssın. Kocanı sen sectın. Hayarıtının gerı kalanı buna gore sekıllenecek tabıı..
Secımlerınden mutlu olmaya bak ;)

Bebek size bir sans olmus farkinda degilsiniz. Ic sesiniz anneniz, ve yine farkinda olmadan onun gibi davraniyorsunuz. Kendinizde yazmissiniz 'bazi insanlar anne yönünden sanssiz geliyor dünyaya' diye. Sizin bebeginizde bunlardan olmasin, cabalayin lütfen. Size yeni bi yol arkadasi geliyor, masum ve temiz hicbisey bilmeyen, güzel seyler ögretin ona.
Asla onun gibi biri olmayacagimdan şüphem yok. .

Back
X