neden ben yaa:(((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
kızlar o kadar şuan sinirli ve mutsuzumki:((öncedende konu açmıştım buraya erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra çok kötü günler geçirdim tam düzelmeye başlıyodumki biri karşıma çıktı tabi yaşadıklarımdan sonra daha dikkat etmeye çalıştım bu kişiyle konuşmaya başlayalı çok kısa bi zaman oldu ama daha düne kadar bana seni çok özledim diyen insan kntrü bitmiş al dedim bugün bana ne dese beğenirsiniz gerek görmüyorum kimseyle uğraşamam dedi.ha diyceksinizki madem yeni tanıştığğın biri neden taktın bu kadar ya kızlar bana denk gelen insanlar hepmi böyle olur ya tam birilerine güveniyorum diyorumki bu sefer güzel şeyler olucak diyorm herşey bi anda alt üst oluyo artık ne yapmam gerektiğni nasıl bir insan olmam gerektiğni bilmiyorum ben yaa insanlar neden bu kadar acımasız kimse karşıdaki kırılırmı üzülrmü diye düşünmüyo:(((

Keşke ; karşındaki insan gibi sende yeri geldiğinde, (bazı konularda ) kendine acımasızca davranabilseydin :34:

Belki o zaman bu kadar çok üzülüp kırılmazdın
:34:

Ve seni üzmelerine de izin vermezdin
:34:

Son düzenleme:
Ben de son gunlerde kendime hep ayni soruyu soruyorum. Karsima cikan her insan birbirinden kotu oluyor. Kendimde hata ariyorum acaba ben mi insanlarin bu sekilde davranmasina izin veriyorum acaba diye. Ama bazen hepimizin zor zamanlari oluyor, sinavdan gectigini dusun ve sabr et. Ben oyle yapiyorum umudunu yitirme ama kimseye de taviz verme olabildigince. Bizimde karsimiza kiymetimizi bilen insanlar cikacaktir.

bence sizde biraz rahat olun...
zor günler atlatmışsınız eski ilişkinizde o halde şimdi bu kadar hızlı olmayın..
hemen ilk konuşmalarda bu kadar kendinizi kaptırıp hayatınızın merkezine erkeği yerleştirmeyin..

önce tanıyın... gerektiği kadar güvenin...
zamana yaymaktan da korkmayın..

Ben de son gunlerde kendime hep ayni soruyu soruyorum. Karsima cikan her insan birbirinden kotu oluyor. Kendimde hata ariyorum acaba ben mi insanlarin bu sekilde davranmasina izin veriyorum acaba diye. Ama bazen hepimizin zor zamanlari oluyor, sinavdan gectigini dusun ve sabr et. Ben oyle yapiyorum umudunu yitirme ama kimseye de taviz verme olabildigince. Bizimde karsimiza kiymetimizi bilen insanlar cikacaktir.

gerçekten zor bi durum inş çıkar

kim kimden kontür istedi anlamayamadım, yanlışmı okudum acaba

ben görüştüğüm kişiye dedim kendi telefonuna kntr al diye oda bana kimseyle uğraşamam kntre gerek yok dedi

anladım canım, daha kendine kontür alamayan bi insanla ne geleceğin olabilir ki, üzüleceğine erken anladığın için şükret bence canım

anladım canım, daha kendine kontür alamayan bi insanla ne geleceğin olabilir ki, üzüleceğine erken anladığın için şükret bence canım

evet orası öyle tabi zaten tek sorun buda değil dengesizlikleri vardı benle bigün iyse ertesi gün beni tanımıyo gibi davranıyo.ama işte asıl üzüldüğüm nokta karşıma çıkanların hep böyle olması :(

Ah aynı derst bendede var hep aynı kişilikler buluyo beni anlamıyorum.
Bizi sevenlere değilde ağzımıza s....çnlara karşı ilgimiz var heralde :ssz:

Back
X