• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Ben:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylül Çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Eylül Çiçeği

Ziyaretçi
ben sevgilimden ayrılalı 1 buçuk yıl oldu onu hala seviyorum ayrılırken mecbur ayrılmıştık ama sonları benim sevgimle benimle dalge geçti bugünde rüyamda gördüm rüyamda benimle dalge geçiyordu bana diyorki sürekli aglıyorsun aglama kızım istersen gene çıkalım hediyem olsun sana 2 gün mutlu ol diyip dalge geçtii bana diyorki hep aglıyorsun benim için gene aglasanaaa:çok üzgünüm: dayanamadım yanından kalktım ama bi damla göz yaşım döküldü kolumdan tuttu öle bi sarıldıki annatamam çok fenaydı dediki ah be aptal kız bunları senin için yapıyorum benden uzak dur diye neden anlamıyorsun seni çok seviyorum felan yaptı ama ben çok kötüyüm sabahın 5 inden beri aglıyorummm neden bizzz neden bennnnn:a015::a015::a015::a015::a015::a015:

Üzülme bitanem ya, kiyamam sana... okurken benim bile icim sizladi inan :(
Neden ayrilmak zorunda kalmistiniz ki?

sen simdi bunlari rüyanda gördün yani...
ee be canim bir rüyanin seni bu kadar etkilemesine izin verme...
zaten muhtemelen cok düsündügün icin bu rüyayi görmüssün....
artik kendini bosuna yipratma derim ben...
senin sevginle dalga gecen biri icin degmez....

Hayatta bazi seyler vardirki onlari sorgulamicaksin, kabul edeceksin!!:kahve:

Kismet degilmis, herseyde bir hayir var demek en iyisi böyle durumlarda...:teselli:

Belkide ilerde iykide olmadi diyeceksin, hic belli olmaz!!:delphin:

Bitmis bir sevdanin arkasindan yas tutma daha canim, biten bitmistir....:teselli:

canım çok fazla bu konuyu kafanda düşündüğün için böyle bir rüya görmüşsün muhtemelen.a.s
bence biran önce kendine bir iyilik yap ve onu unutmaya başla.seni üzen ve seninle dalga geçen birine yapabilicen tek şey bu.

ayrılmak zorunda kaldık çünkü ayrılmasaydık zarar vericeklerdi bana çevrei tarafından orası uzun konu ama hala şu an bile kanka muhabbetine sarıo artık dalga geçme faslı dewam tabikii napıcam ne edicem nasıl kurtulucam bu durumdan oda içten içe kendini yiyor eminim bana her sevmiyorum veya saflık etme kızım falan diyişinde içinde bişeylerin layboldugunu görüyorum neden bunu bana bize yapıyorrrr:a015::a015::a015::a015::a015::a015: zamanında sölerdi ölsem bile bırakmam sevdigim kızsın derdi şimdi nolduda sırtını döndü ben razıyım herşeye dönsünnn nolur ALLAHIMMM:a015::a015::a015:

canım uzerınden 1 yıl gecmesıne ragmen unutamamışın....
bılınç altına yerlesmış ve dusundukcede ruyalarında karsına cıkar...
unut canım kendıne acı cektırmekten baska bır sey yapmıyorsun....
ruyanda bıle ıyı degılde dalga gecerken goruyorsun...
demek kı senı bu denlı uzdukı...halan o acı var ıcınde...
uzulme ve kendını yıpratma...

neden ben demışsın...keske her seven kavussa...ama canım olmayıncada olmuyor....
hayırlısı boyleymiş demek gerekır bazı durumlarda...
mutluluklar...

ayrılmak zorunda kaldık çünkü ayrılmasaydık zarar vericeklerdi bana çevrei tarafından orası uzun konu ama hala şu an bile kanka muhabbetine sarıo artık dalga geçme faslı dewam tabikii napıcam ne edicem nasıl kurtulucam bu durumdan oda içten içe kendini yiyor eminim bana her sevmiyorum veya saflık etme kızım falan diyişinde içinde bişeylerin layboldugunu görüyorum neden bunu bana bize yapıyorrrr:a015::a015::a015::a015::a015::a015: zamanında sölerdi ölsem bile bırakmam sevdigim kızsın derdi şimdi nolduda sırtını döndü ben razıyım herşeye dönsünnn nolur ALLAHIMMM:a015::a015::a015:

Ne buluyorsunuz böyle sorunlu erkeklerde anlamiyorum???:delphin:

Güzelim kac yasindasin bilmiyorum ama inan bana ilerde iykide olmadi diyeceksin...seni sevseydi isteseydi ayrilmazdi!

Bunu kafana sok ve unut artik, aci cekmek hosunami gidiyor??? Dönse ne olacak, zaten iyi giden bir beraberligniz yoktuki, zarar görebilirdim diyorsun cünkü....
Zarar görebilecegin bir sevgili ile ne yapican.

Tamamen hayatindan cikar onu kendini baska seylere derslerine falan endeksle bu senin icin daha faydali olacaktir..

Sanırım rüyan bilinç altı olmuş..Sürekli aynı şeyi düşündüğün için görmen normal..Bu rüyaları görmek istemiyorsan önce unutmayı denemelisin..Yoksa bu rüyaları hep görmek ve gördükçede ağlamak üzülmek zorunda kalırsın canım..Neden biz demişsin canım bu bir isyandır...:1no2: Rabbim sen bilirsin de..Nasıl senin karşına onu çıkardığı zaman şükretiysen sevindiysen,ayrıldığınıza zamanda şükretmelisin :teselli: Alanda o verende...Sadece ayrılma nedenleri sebebleri bahaneleri vardır..Ama işin özü aynıdır ,özü şu; RABBİMizin takdiri veya yaşam sınavımız...Sen bu sınavdan başarı ile çıkmayan bak canım..Rabbimin rızasını kazan,kazan ki şuan senin üzenden kat kat hayırlı ile karşılaş,,Yada üzüldüğün insan sana hayırlı bi şekilde dönsün,aradaki engeller kalksın :teselli: Her illette bir nimet vardır canım...Önemli olan bunun bilincinde olup sabır ve itikatlı davrana bilmek a.s.

canım ya daha lise öğrencisisin sanırım .böyle neler gelip geçicek hatırlamıcaksın bile.kendini ne üzüyosun ?

evet acı çekmen kaçınılmaz ama şimdfilik..herkes yaşadı yaşıyor bunu canım..bende son nefesimde sadece o dediğim insan vardı ama şimdi aklıma geldikçe hay kafama tükürüüm diyorum gülerek..benimde bir arkadaşım vardı bu durumda çocuğun ailesi belalıydı arkadaşımı istemediler çocuk mecbur bıraktı..elemanın ruh halini bilemem ama o olacakları görmüş galiba...

cnm fazla romantik bir kadın olmadığım için.belkide bir savunma mekanızması bu benim için.yaralanmak istemiyorum o yüzden bu tip aşk sancıları bana gerçekten gereksiz geliyor.herşey iki tarafta aynı hissediyorsa güzeldir.böyle sar sar nereye kadar.başkaları olucak hayatınızda durun bakalım.kendinize unutma sürecinde biraz zaman tanıyın.öyle hemen toparlanılmıyor tabi ama.ilerde gerçekten çok büyütmüşüm diyeceksin.hatta bir bebs abla var öyle demişti dersin.kaydirigubbakcemile5

hayatta böyle inişler cıkıslar olur canım şimdi senin yapman gereken onu hayatının merkezinden cıkarman zaten bayagı üzün süre de geçmiş ama sen takılıp kalmıssın üzme kendini ve senin için hayırlısı bu değilmiş öyle düşün

Hala görüşüyorsan canım acıların bitmez ve içinde ki sevgide
Görüşmeyi kesersen ancak unutabilirsin
Eski sevgiliden dost olur mu hiç Allah aşkına

unutmaya calış bu sadece bi rüya bunu anla..seven adam dönerdi bi yılda zaten...

Back
X