- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin aslnda herseyimiz benziyormus.esim tecilli canm daha askerlige bi sene var esim kayinbabam calismiyo bizim oglan calisiyo ne gerek var diyo bnm cok zoruma gidiyo esim calissin sabahtan aksama kadar adam gezsin bende kaynana dirdiri cekiyim ama diyorum ya esimin askerligi var o askere gidip gelmeden ayri eve cikmak gibi bi dusuncemiz olamaz cunku eger cikarsak bn esim askere gidincee tekrar onlarin yaninda kalmaya baslicam ve evimi dagitmak zorunda kalacam.aslnda cok zor bi anda evlilgin oluyor bi anda baska insanlarla yasiyosun hayatin degisio zorluklarsa cabasi.nasil devam edecek bilmiyorum.cocuk konusuna gelince aslnda haklisin ama bn kucukken epilepsi rahatsizligi gecirdim ondan korkuyorum cocugum olmayacak diyr ondan bu kadar istekliyim aslnda.Canım kusura bakma ama diğer konularına baktım. Kayınvalidemle aramızda sorunlar var demişssin eşimin askerliği var demişsin bence çocuk ıcın bıraz daha sabret eşin askerden gelince yap derim.
Aslında hikayelerımız çok benzer bende kaçtım, benım eşimde askerliğini yapmadı bende 1 yıl KV ve kp kaldım anlaşamadık ve 1 yıl sonra ben ise girdim ve kiraya çıktık ben çalışırken eşim üniversite okuyordu:) 1 yıl öyle idare ettik sukur ki şuan oda bende çalışıyoruz ilimizde dışardan oluyoruz tekrar kayinvalidemle hala anlasamiyoz:)) ilk zamanlar bende çocuk istemiştim ama iyiki olmamış herşeyin hayırlısı çocuk olsaydı KV dem ayrılmaya kalkisamazdim. Bence 1 defa daha dusun canım.