neden benimde olmasın ?

Merhabalar efendim,
saat sabahın 06.00 sında nereden düştüyse aklıma diyet günlüğü açmaya geldim.umarım doğru yerdeyimdir yeniyim de birazcık.. çook fazla araştırdım,okudum diyet hakkında yazılar bakalım artık yapayım diyorum :D Evet bugün doğum günüm ve okulların açılmasına da 1 ay kalmışken kendimi bi toparlıyım dedim fena mı?? Çok kilo sorunum yok lakin yine de görüntümden hoşnut değilim yaklaşık bi 8 kilo kadar sorunum var..46 olmalıyım..54 kiloyum işte:) aslında 60 kiloydum ama yaz başında 56ya düştüm ama diyet falan yapmadan öyle birdenbire bende anlamadım:)) ramazanda da 54 olduk işte :)) ama bazen sabahları 52 bile oluyo kilom bilemicem o kadarını:)
Mutlu günler...

öncelikle başırılar dilerim :)
Boyun kaç ki? Bence 54 çok çok iyiymiş :)
Göbeğin- kalçan falan var mı ?

öncelikle başırılar dilerim :)
Boyun kaç ki? Bence 54 çok çok iyiymiş :)
Göbeğin- kalçan falan var mı ?

1.60 civarı ama o kadar yoktur :) belim 64 kalçam 89 sanırım öyle ama ben çok rahatsızım kilomdan :) ve teşekkür ederim :))

2 saat spor yaptım geldim sonunda :) bugün çok az yedim niye böyle yaptım ? yiyemiyorum ya

dün 50,5 'u gördüm ve gerçekten yemek yememde sorun var.yiyemiyorum.hiç iştahım yok.haftada 4 gün sporum var spordan önce yiyorum biraz halsiz olmamak için (zorlanarak) onun dışında yemiyorum.boyumu ölçtük dün salonda 1.70 miş.kendimi ne kadar kısa sanırdım.hala kısa aslında. iştahımı nasıl açarım ben.kahvaltı etmek istiyorum ya ?

2 saat tempolu yürüdüm sabah erkenden kalkıp şimdide birkaç kaşık çorba içebildim ve bolca su tabi.bir tek suyu çok içiyorum şu sıralar :))

kocaaamaaan bir tabak omlet yedim ama sanırım 2 gün yemek yiyemem.o derece:)) bi tanede kurabiye vardı masada tarçınlıydı sanırım ondan birazcık yedim.ve şimdiden 1.75 lt su içtim.:)

dün başka bir şey yemedim çok meşguldüm maalesef.bugünde uyanınca 2 bardak suyla biraz üzüm yedim.şimdi çıkıp yürüsem ne hoş olur dimi günlük? tamam çıkıp 1 saat yürücem.akşamada 2 saat sporum var belki mekikte çekerim 100 tane falan neyse yeter :D hadi ben kaçtım gelince yine yazarım günlük.:)))

ben geldim vee 1 saat 10 dakika yürüdüm hızlı tempoda vee şimdi geldim elimde su şişem su içiyorum kendimi çok iyi ve yorgun hissediyorum :D

Back
X