• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden beta hcg yok?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
346
142
18
30
Arkadaşlar sağlık ocağında kan verdiğimde bera hCG 548 çıkmıştı. Sonra kontrole hastaneye gittim. Bebek pek görünmüyor dedi. Ultrasonumuz kötü biraz ondandır bir de bebek galiba çok küçük dedi. Zaten orada bebek görünmediği için çok aklıma takılmıştı sonra etrafta duydum ki kötü ultrasonda bebeğin görünmemesi normalmiş bana öyle söylediler yolk kesesi diye bir şey varmış o olduğu için bebeğin olması garantiymiş. Yine de bu söylediklerimde bir yanlış varsa deneyimlerinizi benimle paylaşın lütfen. Her neyse daha sonra kan ve idrar testi ver dedi. Verdim çarşamba gidicem ama e nabıza girip sonuçlara bakıyorum. Beta hCG ye de bakmıştır mutlaka dedim ama sonuçlarda yoı neden acaba? Yükselmiş mi diye kontrol etmek istemiştim. Neden sonuçlarda yok bilen var mı?

Devlette verdim. Bir sürü şeyin sonucu var ama beta hCG yok normalde olması gerekmez miydi
Doktor istediyse çıkması gerekirdi. Belki de hamileliğiniz kesinleştiği için gerek görmemiştir. Keseyi gördükten sonra betanın bir önemi kalmıyor. İyi bir kadın doğumcuya gidip keseye bakın

Doktor istediyse çıkması gerekirdi. Belki de hamileliğiniz kesinleştiği için gerek görmemiştir. Keseyi gördükten sonra betanın bir önemi kalmıyor. İyi bir kadın doğumcuya gidip keseye bakın
Kese var dedi. Ama bebeği pek göremedim dedi o da canımı sıktı :( çarşamba gel dedi doktor bir kere daha gidicem eğer yine muallakta bırakırsa özele gidicem

Öyle mi dersiniz.. Ters bir durum olsa bedenimde belirtileri olurdu değil mi bebekler ilgili?
İlk 3 ay her zaman risklidir diş dolgusuna bile izin vermezler. Ondan dolayı belli aralıklarla takip edeceksiniz. Ciddi oranda kanamalarınız vs yoksa kalp atışına gidersiniz.

İlk 3 ay her zaman risklidir diş dolgusuna bile izin vermezler. Ondan dolayı belli aralıklarla takip edeceksiniz. Ciddi oranda kanamalarınız vs yoksa kalp atışına gidersiniz.
Şu an bir sorunum yok. Ama ilk gittiğimde bebeği göremediği için kafam takıldı tabi ondan telaş yapıyorum inşallah yolundadır her şey..

Back
X