neden birden değişti ?

arkadaşlar eskilerden tanıdığım ama pek fazla sıkı fıkı olmadığım biri var öyle denk geldiğimizde konuşuruz ama okadar yani sosyal hesap açtım beni eklemiş kabul etiim normalde hiç konusmayan insan resimlerime fıstıkk, fıstığım, fıstığım süper çıkmışsın , gbisindn yorum yazıyor ne olduda böyle yakınlık oldu ya da neden böyle davranıyor?
özgüveni eksik insanlardan uzak duracaksın arkadaş :)

Hic Hoslanmam Böyle Sulu Erkeklerden..

Ne bicim konusma tarzi oyle fistigim felan..

ıyy hiç hoşlanmam fıstık mıstık. bence yorumunu kaldır, anlar o hoşlanamdığını. bi samimiyetiniz olsa neyse
aynen bende hoşlanmıyorum birde şöyle bir durum var normalde facemdede ekli öyle şeyler yazmaz instagramdan yazıyor ama çünkü orda pek fazla kişi ekli değil benceo yüzden bende birşey yazmıyorum yorum yapmıyorum ama kendimi kullanılmış histtim yani kötü hiseetim

aynen bende hoşlanmıyorum birde şöyle bir durum var normalde facemdede ekli öyle şeyler yazmaz instagramdan yazıyor ama çünkü orda pek fazla kişi ekli değil benceo yüzden bende birşey yazmıyorum yorum yapmıyorum ama kendimi kullanılmış histtim yani kötü hiseetim
kötü hissestmekle çok haklısın canım ben olsam ben de kötü hissederdim. niye böyle yazıyosun yazma demeye çekiniyosun anladığım kadarıyla. dediğim gibi bence yorumu kaldır anlar o anlayacağını

hepiniz haklısınız uzak durucam yeşkekkkür ediyorumm :)

samiyetsiz samimi... itici insan tipi .. sevgilisinden ayrıldı demişsin ya kıskandırmak için yapıyor olabilir .silin gitsin size boşlukta sarmasın :)

samiyetsiz samimi... itici insan tipi .. sevgilisinden ayrıldı demişsin ya kıskandırmak için yapıyor olabilir .silin gitsin size boşlukta sarmasın :)
doğru söylüyorsunuzzz arkaşlarr bende salak gibi cvb verdim yaaa daha kötü oldumm :(

Back
X