Neden bitmiyooorrrr ???

Tugcecakmak58

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
67
23
18
30
Kizlar 24 haftalik gebeyim. 6.haftadan beri bulantim devam ediyor. Prilam dr iciyorum her gece 2tane. Ama hergun aksam yine istifar ediyorum. Benim gibi olup bi cozum bulanlar var mi? Artik gercekten kendimi cok yorgun hissediyorum:( hamileligimin bile tadini cikaramiyorum :(

29 haftalığım ve hala çoğu sabah bulantı ve kusma yaşıyorum ek olarak geceleri de aşırı mide yanması.. 😒

Boyle mesajari gordukce hic gecicek umidim kalmiyor ;( galiba dogumu bekicez bitmesi icin :)
Ya o sanrm kişiye göre değişyor bazlarnda hç bulantı olmuyor bazları ilk günki gibi hç durmadan istifra ediyor.. Yine de şükrediyorum.. bazen o kadar kötü oluyorm ki tansyonm düşüyor yermden kalkamıyorum. ALLAH yardğmcımz olsun ne diyim.. 🤲

Beyaz leblebi ise yarar az da olsa🙋‍♀️

Ya o sanrm kişiye göre değişyor bazlarnda hç bulantı olmuyor bazları ilk günki gibi hç durmadan istifra ediyor.. Yine de şükrediyorum.. bazen o kadar kötü oluyorm ki tansyonm düşüyor yermden kalkamıyorum. ALLAH yardğmcımz olsun ne diyim.. 🤲
Amiin insallah. Tek tesellim artik yolun yarisi btti. Geri sayima basladim. Ama istedigim herseyi yiyebilmeyi cok isterdiim :)

Back
X