Neden bitmiyor...

Gul95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
5
0
1
30
Merhaba. Ben 2 yıl çok guzel diyebileceğim (son zamanları saymazsak) bi ilişki yaşadım. Bu 2 yılın öncesinde ise 4 yıllık bi gecmisimiz var arkadaş olarak. Hiç bir sebeb göstermeden 2 yılın sonunda ayrıldı ve hemen ertesinde başka biri ile ilişki yaşamaya başladı. Böylece ayrılık sebebini anlamış oldum. Şuan ayrılalı 8 ay oldu. Ben bi ilişki yasamasamda tanımaya çalıştığım biri var fakat ben arada sırada rüyamda hala eski sevgilimi görüyorum ve artık gerçekten rahatsız oluyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Artık onu sevmiyorum ama sadece arada bir sosyal paylaşım sitelerine girip kontrol ediyorum.. napacagim

kendini başka şeylere vereceksin:):) he ne zaman kesilir biliyor musun bakmaların, hayatına tam anlamıyla biri girdiğinde birine aşık oldugunda biter:):)

kendini başka şeylere vereceksin:):) he ne zaman kesilir biliyor musun bakmaların, hayatına tam anlamıyla biri girdiğinde birine aşık oldugunda biter:):)
Şuan tanımakta olduğum kişiye karşı bişeyler hissediyorum ama bakalım haklı olabilirsin :) hayırlısı olsun teşekkürler :)

Şuan tanımakta olduğum kişiye karşı bişeyler hissediyorum ama bakalım haklı olabilirsin :) hayırlısı olsun teşekkürler :)

aynen canım hayırlısı hakkında:) ama insanları kendı haline bırak, iyi kötü ne yaptılarsa zaten karıslıklarını alacaklar, oyuzden kımseyı takıntı haline getrmemek gerekıyor:)

aynen canım hayırlısı hakkında:) ama insanları kendı haline bırak, iyi kötü ne yaptılarsa zaten karıslıklarını alacaklar, oyuzden kımseyı takıntı haline getrmemek gerekıyor:)
Kesinlikle :) ama yaşadığım şeyler kötü de olsa beni ben yapan şeyler. Bana çok şey kattı mesela insanlara karşı daha temkinliyim artık. Bu yönden mutluyum :)

Kesinlikle :) ama yaşadığım şeyler kötü de olsa beni ben yapan şeyler. Bana çok şey kattı mesela insanlara karşı daha temkinliyim artık. Bu yönden mutluyum :)

yaşadıklarımız olmasa , neyden kımlerden öğrenicegız hayatı :):)

çok fazla aklına geliyorsa rüyana girmesi normal, bundan bir şey yok.

yeni kişiye karşı bişey hissetmiyorsunuz sanırım.
hissetseniz böyle düşünmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…