Sevgilimle tartıştık biraz ara verelim filan dedi canım kimseyle konuşmak istemiyor dedi ama dün ikinci bir numarası olduğunu öğrendim çünkü beni bir kez yanlışlıkla aramisti beyefendi o numarsiyla whatshapdan hiç çıkmıyor kimseyle görüşmek istemeyen adam bende ki numarasını aradım açmadı bende msj attjm dedim ki bittiyse bitti de herşeyi açıkça konus ama yine de cikamdi neden bitirdiğini söylemiyor ya da ne bileyim numarama engelleme filan koymuyor sizinde başınıza geldi mi?
Olur da donecek olursa kapiyi acik birakmak istiyor. Onlarin iliski felsefesi bu. Erkekler ya da latte deseler . Dusunmeden latteyi secerim artik. Hic mi duzgunu cikmaz.
Hiç düşme üzerine ne hali varsa görsün , ıkıncı bır no kullanan watsaaptan cıkmayan adam dan hayır gelırmı
sen engelle heryerden hıc de sesını cıkarma o pısman olup gerı döner o zaman gereken cvbı verırsın
Kesinlikle başka açıklaması yok. Yerinde olsam üstüne düşmez geri döndüğünde -ki kesin dönecektir- biraz ara verelim, canım kimseyle konuşmak istemiyor derdim. Net!