Neden bitti demiyor?

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
Sevgilimle tartıştık biraz ara verelim filan dedi canım kimseyle konuşmak istemiyor dedi ama dün ikinci bir numarası olduğunu öğrendim çünkü beni bir kez yanlışlıkla aramisti beyefendi o numarsiyla whatshapdan hiç çıkmıyor kimseyle görüşmek istemeyen adam bende ki numarasını aradım açmadı bende msj attjm dedim ki bittiyse bitti de herşeyi açıkça konus ama yine de cikamdi neden bitirdiğini söylemiyor ya da ne bileyim numarama engelleme filan koymuyor sizinde başınıza geldi mi?

Yedek hattı gibi yedek sevgilileride var. Seni de kenarda tutmaya çalışıyor ondan bitirmiyor.

Hiç düşme üzerine ne hali varsa görsün , ıkıncı bır no kullanan watsaaptan cıkmayan adam dan hayır gelırmı
sen engelle heryerden hıc de sesını cıkarma o pısman olup gerı döner o zaman gereken cvbı verırsın

Acik kapi birakiyor her ihtimale karşı.

adamın hayatında biri var ama siz de yedekte tutmak istiyor
olmazsa
size dönecek
beklemeyin

Kesinlikle başka açıklaması yok. Yerinde olsam üstüne düşmez geri döndüğünde -ki kesin dönecektir- biraz ara verelim, canım kimseyle konuşmak istemiyor derdim. Net!

Seni ve digerini elde tutmaya calisiyor hanginizle anlasirsa digerinden komple ayrilacak ara vermesininde nedeni bu.

İlla bitti demesi mi gerekiyor? Herşey ortada değil mi zaten?
Ne bu sözleşme mi de resmi bir söz bekliyorsun ikinci numarası varmış şutla gitsin.

Back
X