Neden böyle artık beni sevmiyor mu

Arsizinsanlik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
155
193
18
26
Eşim son zamanlarda sürekli herseyi elestirir oldu iltifat etmiyor cinsel olarak zaten cok buyuk cekim yok aramizda ben yaklasirsam oluyordu artık bende de yok o istek iki senelik evliyiz en ufak duyusal sarsilmada esimin cinsellik olayi tamamen uzaklaşıyor gun içerisinde herseye destek cok iyi bir baba ama artık arzulanmamak sevilmemek yoruyor beni.. Çok yıprandım kendimi cok degersiz hissediyorum artık bende ona yaklaşmak istemiyorum kadinlik gururum inciniyor hiçbir zaman bana cok istekli cok sehvetli yaklaşmadi
en son nişanlıydik bsna cok istekli oldugunda

En son nisanliymissiniz yani ondan sonra hep boyleymis sorun yokki o aynı siz degismişsiniz sorun olmaya başlamış gözünüzde O gayet istikrarlı hep aynı .Yazdiklariniz böyle.Hicbirzaman demişsiniz .

Kırmızı gecelik sexi iç çamaşırı
Saçlar yapılı makyaj abartmadan hafif şuh
Hafif cilve işve hangi etkek tav olmazki demişti bir arkadaş😁
Maalesef bdv nin demirbaş konularındandır bu arzulanan kadın olmayı istemek
Çok değişik öneriler gelmekle beraber
Ben olmuyorsa olmuyordur diyen taraftayım

Kırmızı gecelik sexi iç çamaşırı
Saçlar yapılı makyaj abartmadan hafif şuh
Hafif cilve işve hangi etkek tav olmazki demişti bir arkadaş😁
Maalesef bdv nin demirbaş konularındandır bu arzulanan kadın olmayı istemek
Çok değişik öneriler gelmekle beraber
Ben olmuyorsa olmuyordur diyen taraftayım
Su kırmızı gecelik olayı ve makjajli şekilde yatağa girmek bir tek bana komik geliyor olamaz değil mi 🤣
Gerçekten arzulayan erkek için çamaşır sulu tshirtle bile en sexi kadın olabiliyorsun. Adam istemiyorsa ne yapılsa boş...belki aklında başka birisi var, belki farklı sıkıntıları var, ana nedeni bulmak gerek

En son nişanlıyken istekliyse, cinsellikte aradığını bulamamış demektir bana göre tabi.

Ve 2 senelik evliyseniz, bu durum bayağı korkutucu.

Alın karşınıza güzel bir dille konuşun. Bu uzaklık devam etmemeli. Ederse daha çok kopacaksınız birbirinizden. O yüzden en doğru şey şuan için konuşmak, anlatmak..eşinizle dertleşin..Dediğinize göre çok hassas biri belkide böyle birşeye ihtiyacı vardır.

Alın karşınıza güzel bir dille konuşun. Bu uzaklık devam etmemeli. Ederse daha çok kopacaksınız birbirinizden. O yüzden en doğru şey şuan için konuşmak, anlatmak..eşinizle dertleşin..Dediğinize göre çok hassas biri belkide böyle birşeye ihtiyacı vardır.
Konuşuyoruz ama çözüm yok ailesi cocuklugundandir cok yaralamis hala yaralıyor dışlıyorlar esimde çok üzülüyor icerliyor bu da tum cinsel hayatını etkiliyor bence sadece bu da değil sebep ben sevgisini hissedemiyorum eskiden böyle değildi kadinlar hisseder ya sehvet duymuyor arzulamiyor beni sadece görev gibi yaşıyoruz ama nereye kadar 😔

Konuşuyoruz ama çözüm yok ailesi cocuklugundandir cok yaralamis hala yaralıyor dışlıyorlar esimde çok üzülüyor icerliyor bu da tum cinsel hayatını etkiliyor bence sadece bu da değil sebep ben sevgisini hissedemiyorum eskiden böyle değildi kadinlar hisseder ya sehvet duymuyor arzulamiyor beni sadece görev gibi yaşıyoruz ama nereye kadar 😔
İşte tam olarak bunu söyleyin. Tamam onlar ailesi ama kendisinin de bir yuvası var.Bunu anlaması lazım. Yahu madem ailesine bu kadar düşkün onlar yüzünden kendi yuvasını bile göremeyecek kadar üzgün.. Neden evleniyorlar ya neden??Geriliyorum gerçekten bu tarz adamları okudukça.

İşte tam olarak bunu söyleyin. Tamam onlar ailesi ama kendisinin de bir yuvası var.Bunu anlaması lazım. Yahu madem ailesine bu kadar düşkün onlar yüzünden kendi yuvasını bile göremeyecek kadar üzgün.. Neden evleniyorlar ya neden??Geriliyorum gerçekten bu tarz adamları okudukça.
Inan bende neden evlendigimi cok sorgular oldum ailesine tepkisini koyuyor cok guzel bir baba ev islerinde hep destek ama eksik iste birseyler

Back
X