Neden Böyle ? Bu da bana dert oldu...

O hanım hanımcık kızlara aşık olmayan, tam tersi kızlara aşık olan erkeklerin çoğu sonunda onlarla evlenmiyor.
Erkek milleti -istisnalar hariç- rahat kızlarla rahat rahat flört edip, iş evlenmeye gelince temiz, hanım hanımcık tabiri caizse el değmemiş kız arıyorlar. Bu noktada kadınlara mı erkeklere mi kızsam kararsızım ama yine de bugünün hastalıklı erkeklerini konuşmaya bile değmez olarak görüyorum. Ayrıca "haram kollarda huzur ararsan, huzur sana haram olur."diye bir sözü de çok manidar buluyorum. Allah'ın haram kıldığı şekilde ilerleyen her şey geçici haz verse de kalıcı huzur, mutluluk vermiyor.
Son olarak; Allah'ın bana verdiği sevme sevilme, aşk gibi duyguları bir erkek yüzünden yitirmemeyi diliyorum.

Erkekler değil bence insanların geneli böyle...
Çok basit bir örnek vereyim: eşim web işi de yapıyor arada. Ama çok fedakar ve çalışkandır, insanlar bir ister bu 5 verir, parayı sormaz bile, gecikirse isteyemez. Piyasa öyle değil halbuki. Bizimki de verdikçe adamlar sırtına bindi. Hafta sonu sabah saat 9'da, gece 12'de arayacak kadar arsızlaştılar, ödemeleri geciktirdiler... Laubali tavırlara girdiler. En son buna bir geldiler, herkese sırayla güzelce mailler yazdı. Şimdi ödemeler yapılıyor, bey diye hitap ediliyor ve hala yeni iş geliyor.

Neden ama? İnsanları hale yola koymak için illa ki höt demek mi lazım? İyilik yapan kullanılıyor genelde, ne zaman kötü olursan o zaman kıymetlisin.

Çok güzel bir yazı okumuştum, burada paylaşmak yerinde olacak;

Tanrı bizi affetsin !!

- Dünyanın en iyi esprisini bile yapsak mal mal bakan kadınlar için en berbat esprimize bile ayıp olmasın diye kahkaha patlatan kadınları üzdük.
- Kanal değiştirirken bile maç denk gelmesine tahammülü olmayan kadınlar için gecenin köründe halı saha maçımızı izlemeye gelen kadınları üzdük.
- En son okuduğu kitap Cin Ali Tatilde olan kadınlar için elinden Hegel, Sartre, Descartes kitapları düşürmeyen kadınları üzdük.
- Elleri takma tırnak yapıştırıcısı kokan kadınlar için elleri mandalina kokan kadınları üzdük.
- Konu eski sevgilisine gelince “Allah belasını versin pisliğin, geberir inşallah” diyen kadınlar için konu eski sevgilisine gelince “Boşver ya konuşmayalım, canı sağolsun” diyen kadınları üzdük.
- Her sabah uyanır uyanmaz suratına 30 kilo boya süren kadınlar için makyajsız da güzel olan kadınları üzdük.
- Aşağıya inip taksiciye para ödesene! diyen kadınlar için paraya sıkıştığımızda varını yoğunu veren kadınları üzdük.
- Ayı gibi oldun diye burun kıvıran adonis manyağı kadınlar için “oy ben senin göbüşünü yerim” diye sevip göbeğimizi yastık yapan kadınları üzdük.
- Tencere görse bomba diye karakola götürecek kadınlar için Papua Yeni Gine mutfağını bile bilen kadınları üzdük.
- Arkamızdan iş çeviren kadınlar için arkamızdan ağlayan kadınları üzdük.
- Orasının burasının fotoğrafını gönderen kadınlar için zeytinyağlı yaprak sarması gönderen kadınları üzdük.
- Kullandığımız su bardağından tiksinip başka bardak arayan kadınlar için, sidikli donumuzu elinde yıkayan kadınları üzdük.
- Tırnağı kırılır diye portakal soymayan kadınlar için, hamsi temizleyen kadınları üzdük.
- Gittiği partilerde twerk yapan kadınlar için, halay çekerken elini tuttuğu kişi yabancı olmasın diye imtina eden kadınları üzdük.
- ”Karamel makiyato içmeden güne başlayamıyoruuuuuum!” diye triplere giren kadınlar için çay içerken serçe parmağını havaya kaldıran kadınları üzdük.
- Mekanda şişe açtırmayınca surat yapan kadınlar için, “Ben içmeyeyim de arabamızı kullanayım” diyen kadınları üzdük.
- Whatsapp’ta 7/24 online olup herkese mavi boncuk dağıtan kadınlar için Whatsapp durumunda “Hi there I’m using Whatsapp” yazan kadınları üzdük.
-”Bu gecenin hatrına alıver koynuna, sana yapacaklarım var” şarkısını baştan sona bilen kadınlar için “Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim” türküsüyle duygulanan kadınları üzdük.
- 2 kere 2’ye 5 diyen kadınlar için “bugün sevgili oluşumuzun 712.günü” diye hesap kitap yapan kadınları üzdük.
- ”Gel beni al” diyen kadınlar için “orada buluşalım” diyen kadınları üzdük.
- ”Gelirken bir şey alayım mı?” diye sorunca bin tane şey isteyen kadınlar için “Sen gel yeter aşkım, evde her şey var” diyen kadınları üzdük.
- ”Paran yoksa ben de yokum” diyen kadınlar için “sen yoksan ben de yokum” diyen kadınları üzdük.
- Tanışma anındaki 3. sorusu “araban var mı?” olan kadınlar için, akbil kullanmaktan gocunmayan kadınları üzdük.
- İlişkinin birinci ayında tektaş bekleyen kadınlar için, ilişkinin 10. ayında aldığı çiçekle dünya mutlusu olan kadınları üzdük....

Ömür Özdemir
Harikaymis. Tesekkur paylasim icin

Canim, erkekler guclu kadinlar karsisinda hep ezilirler. Ama kadin zayif olunca da hor gorurler. Bi de sanirim baski altinda kalmayi seviyorlar. Da bunu nedense hep inkar ederler

Ezik, zayif kisilikli insanlar guclu kisilikler karsisinda eziliyorlar. Bana dek gelen erkeklerin hepsi dediginiz gibiydi. Evlenme programlarinda beni tasisin diyenlerle dalga gecerdim, bir gun bir arkadasim ex askim icin bu adam seni tasiyamaz demisti. Simdi ne dediklerini anladim.

Guclu, saglam kadinlarin zayif erkeklerle isi olmuyor zaten; etrafimdaki guclu karakterli kadinlarin hepsi guclu karakterli erkeklerle beraberler. Cogunluk erkek dediginiz gibi, hepsi mi zayif karaketerli bilemedim, bu nasil bir is boyle.

Ezik, zayif kisilikli insanlar guclu kisilikler karsisinda eziliyorlar. Bana dek gelen erkeklerin hepsi dediginiz gibiydi. Evlenme programlarinda beni tasisin diyenlerle dalga gecerdim, bir gun bir arkadasim ex askim icin bu adam seni tasiyamaz demisti. Simdi ne dediklerini anladim.

Guclu, saglam kadinlarin zayif erkeklerle isi olmuyor zaten; etrafimdaki guclu karakterli kadinlarin hepsi guclu karakterli erkeklerle beraberler. Cogunluk erkek dediginiz gibi, hepsi mi zayif karaketerli bilemedim, bu nasil bir is boyle.
Qaliba erkekler kendileri bile ne istediklerini bilmiyor.
Bi de biliyormusun canim erkekler "altdan alan " kadinlari hep zayif biliyor. Ben bosandiktan sonra netde bir yaziya rastladim. Konu boyleydi : bazi erkekler kopek gibidir. Git dersin, ezersin, pesinden ayrilmaz ayagini yalar. Seversin de seni isirir. Hakkaten de bazi erkekler boyle

vallahi cnm cok guzel bir konu acmissin bu dunya maalesef kötülerin dünyasi ! iyi insanlar surekli ezilir :KK43: o degilde guclu olsan bile eziliyorsun bazen demekki kotu davranan kizlarin kiymeti biliniyor bende anlam veremiyorum

Size hanim hanimcik gelen kadinlar, onlara sıkıcı geliyordur,
Sizin yapisik, para duskunu buldugunuz kadinlari onlar ilgili buluyordur,
Sizin ailesine saygili buldugunuzu o ezik, karaktersiz, saygisiz arsiz buldugunuzu, guclu, dominant bululuyordur.
ornekler boyle yuzlere cikarilir, bakis acinizi degistirin bence :KK51: artik erkeklerin cogu oyle sessiz, agir basli, kendi halinde kadinlardansa neseli, eglenceli, guclu gordukleri kadinlara ilgi duyuyorlar.

sevgili summe çok acı çektim, çok ağladım, çok direndim, bir koltuktan 1 hafta kalkmayıp artık slüetimin koltuğa çıktığını bilirim, uyuyabilmek için ilaç aldığımı hatta. sonra aradan aylar geçti. uçtu gitti. ama ben değişmişim.

şimdi çoooook çok iyi bi sevgilim var, çok aşığım, ne zaman sinirlenecek olsa haklı olduğumda diretip özür dilettim kısasa kısas takıldım, ne zaman ilgisini hafiflettiğini görsem eli eteği çektim, gece 12ye kadar arkadaşlarıyla takılmak mı? hahaaay acırım haline, höt dedim mi koşa koşa eve giriyor, girmezse ertesi sabaha dek kavga, geçen gün bi ara eski arkadaşlarıyla bi kaç gün bi araya gelme imkanı bulmuşlar 3. gün dedim doğru eve neden diyolarmış erleichdayla konuşcam bu gece diyormuş, arkadaşlarım bana -hanım köylü diyolar- diyo. allah allah gocundun mu dedim.. bunları bana yaptırıp rest çektirmekten korkutmayan ise bir daha asla böyle bir acı yaşamayacağımdan emin olmam. belki hiç aşık olmadığım kadar aşığım ama, sanırım gözümden yaş bile akmaz artık.

Yani hakli oldugumda derken, hakli oldugun icin mi özür dilettin yoksa hakli olmasanda hakliymis gibi göstermeye calisarak mi?

Yani hakli oldugumda derken, hakli oldugun icin mi özür dilettin yoksa hakli olmasanda hakliymis gibi göstermeye calisarak mi?
ben de dedim konuyu kim hortlattı :KK53::KK53::KK53:

Toplumda çoğu kişi iyi niyeti saflık olarak nitelendiriyor. HZ. MEVLANA'NIN sevdiğim bir sözü geldi aklıma.'' Sen edebinden susarsın , edepsiz kendi susturdu sanır.''

Back
X