- Konu Sahibi zorlufirtina
2 yıldır çıkıyoruz bu kişi aynı zamanda abımın ve kuzenımın arkadaşıydı tabi öğrendıler.kuzenım buna uyarıcı bı kaç söz etmiş ben başkasından duydum hanı çıkıp bırakırsan işte arkadaşlğmz bitmiştir vs.. bana bunlardan hıç bahsetmedı ben başkasından duymştum.başlarda bıraz sancılı geçmişti ilişkimiz benı tam anlamıyla sevmediğini söylemişti 4 sene önce 1 ay çıktığı ve daha hiç görmediği o kızı unutamadığını söylemişti.sonra kuzenım öğrenınce bana o zaman öyle söylemesının sebebı kafasındakı soru işaretleriymiş vs. o soru işaretlerını attım şimdi falan dedı.ben çok seviyodm sonra bız cıddı olarak başladık tekrar..bana dedı senı o kızdan daha ço k sevıyorum şimdi başımın tacısın sen meleğisin falan.şuana kadar hiç ayrılmadık benı sevdiğini söylüyo ilgi göstermeye çalışıyo kımı zaman. benı kıracak hiç bişey söylemıyo ama benı hiç umursamıyo hep arkadaşlarıyla vakıt geçiriyo günde yarım saat mesajlaşıyoruz mesajlaşmıyoruz işte bu sadece.sıkılıyomuş mesaj yazmaktan vs.ama bırakmıyoda ayrılalım desem benı cıddıye almıyo..bende her seferınde parlıyorum sonra yumuşuyorum oda artık umursamıyo.dün dedım bı on gun kafa dınle konuşmayalım oda tamam aşkitom dedi :S ne bu tavırlar 24 yaşında adam yanı beni sevmiyo mu sevmese neden bu kadar devam etsın kii bana akıl verın ne yapmam gerekıyo bu durumdaa.