Neden böyle davrandığını anlamıyorum..

zorlufirtina

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
35
0
16
İstanbul
2 yıldır çıkıyoruz bu kişi aynı zamanda abımın ve kuzenımın arkadaşıydı tabi öğrendıler.kuzenım buna uyarıcı bı kaç söz etmiş ben başkasından duydum hanı çıkıp bırakırsan işte arkadaşlğmz bitmiştir vs.. bana bunlardan hıç bahsetmedı ben başkasından duymştum.başlarda bıraz sancılı geçmişti ilişkimiz benı tam anlamıyla sevmediğini söylemişti 4 sene önce 1 ay çıktığı ve daha hiç görmediği o kızı unutamadığını söylemişti.sonra kuzenım öğrenınce bana o zaman öyle söylemesının sebebı kafasındakı soru işaretleriymiş vs. o soru işaretlerını attım şimdi falan dedı.ben çok seviyodm sonra bız cıddı olarak başladık tekrar..bana dedı senı o kızdan daha ço k sevıyorum şimdi başımın tacısın sen meleğisin falan.şuana kadar hiç ayrılmadık benı sevdiğini söylüyo ilgi göstermeye çalışıyo kımı zaman. benı kıracak hiç bişey söylemıyo ama benı hiç umursamıyo hep arkadaşlarıyla vakıt geçiriyo günde yarım saat mesajlaşıyoruz mesajlaşmıyoruz işte bu sadece.sıkılıyomuş mesaj yazmaktan vs.ama bırakmıyoda ayrılalım desem benı cıddıye almıyo..bende her seferınde parlıyorum sonra yumuşuyorum oda artık umursamıyo.dün dedım bı on gun kafa dınle konuşmayalım oda tamam aşkitom dedi :S ne bu tavırlar 24 yaşında adam yanı beni sevmiyo mu sevmese neden bu kadar devam etsın kii bana akıl verın ne yapmam gerekıyo bu durumdaa.

Senin sevgini eski kız arkadaşlarına olan sevgisiyle kıyaslamamalı. Bu canını yakmıyor mu ?

Sen özelsin, teksin.. Seni eski kız arkadaşından daha çok seven bir adamı değil, seni gerçekten karşılıksız, masumca ve dürüstçe seven bir adamı hakediyorsun.

Bence erkek arkadaşın sorumluluk almaya hazır olmayan, vurdumduymaz ve gününü yaşayan birisi.

Bence kendini üzme ve ilişkini gözden geçir..

bu ilişkiden hayır gelmez.
bi kere kıyaslamaya girmiş olay o ne demek ya seni ondan daha çok seviyorum.
çok saçma!
ayrıca seni umursamadığını düşünüyorum pek sallamıyor gibi söylediklerini.
öyle idare ediyor gibi.
dediğim gibi hayır gelmez yol yakınken dön derim.

bu ilişkiden hayır gelmez.
bi kere kıyaslamaya girmiş olay o ne demek ya seni ondan daha çok seviyorum.
çok saçma!
ayrıca seni umursamadığını düşünüyorum pek sallamıyor gibi söylediklerini.
öyle idare ediyor gibi.
dediğim gibi hayır gelmez yol yakınken dön derim.

böyle bi kıyaslamayı ben sormuştum ama o zamanlar kıskançlık damarım tutmuştu onu mu daha çok sevdın benı mı gıbı şeyler soruyodum yoksa o kızdan hıç bahsetmıyo bıle o konuyu açmak bıle ıstemıyo.benım merak ettiğim neden bırakmıyo benı sevdiğini söyluyo ama umursamıyo bu nasıl bişeydir ya

Senin sevgini eski kız arkadaşlarına olan sevgisiyle kıyaslamamalı. Bu canını yakmıyor mu ?

Sen özelsin, teksin.. Seni eski kız arkadaşından daha çok seven bir adamı değil, seni gerçekten karşılıksız, masumca ve dürüstçe seven bir adamı hakediyorsun.

Bence erkek arkadaşın sorumluluk almaya hazır olmayan, vurdumduymaz ve gününü yaşayan birisi.

Bence kendini üzme ve ilişkini gözden geçir..

teşekkür ederim yorumun için gerçekten öyle biri ama bı yandanda çok iyi biri hiç yalan söylemıyo sorun sadece benı umursamaması. o kızla olan kıyaslamada benım yuzumden yanı ben kendımı tatmın etmek için sormuştm.sevıyorum dıyo senden başkasını düşünemem ben yanımda dıyo bişey olduğu zaman açıkça söylüyo bana lafını esırgemeyen bırı amaonu nasıl yola getırebılırım onu düşünüyorum..

Back
X