neden böyle davraniyor acaba :(

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
ablalarim gecen ki konumu biliyosunuz.aksam sizlerle konustuktan sonra mesaj atip özür diledi beni kìrmak istememis sadece sinirlendirmek istemis benimle vakit gecirmeyi seviyomus inandim.persembe günu sinemaya gittik güzel bi gündü.beni evime de birakti.ancak aksam benim icim rahat etmedi.gizli bi facebook hesabimdan ekledim.(baska bir isim kullanarak) mesaj atti kimsin diye, konustugun yada sevgili olmak istedigin biri yoksa tanisalim dedim.yok öyle biri tanisalim dedi.ben gerildim tabi.resmimi ve numarami istedi.vermedim.seni seven biri var bunu bil yeter dedim.yok dedi.x mi yoksa diye beni sordu.kendisine sor dedim.bana mesaj atti o kizin kim oldugunu biliyorum sensin ya da arkadasin benimle oynama bi daha konusmayalim diye.ben de onunla oynamadıgimi soyledim ve özür diledim.uyu yarin bakariz dedi.ertesi gün ben üzgundum tabi küs müsün diye.degilim ama kafami dinlemek istiyorum dedi.ben hatami kabul ediyorum böyle bisey yapmamaliydim ama özrume ve hatami kabul etmeme ragmen böyle davranmasina sinir oldum.kendisine de mesaj attim dedim ki: ben hatali olabilirim haklisin ama senin susman da care değil konusalim sorun hallolursa olur olmazsa yollarimizi ayiralim zaten sevgili değildik dedim cevap yok hala.bu arada ablalarim ona onu sevdigimi yüzüne soylemektense hata bile olsa boyle bir yol sectigimi belirttim persembe aksami.
EDİT: Ona böyle bisey yasatmayi bende istemezdim ama persembe günü güzel bi gün gecirdik dediysem de pek guzel degildi sinemada telefonuyla ilgilendi cunku .evet benimle de konustu.ama telefonunda bisey sakliyodu sanki eliyle kapatarak okudu mesajlarini.ortan ışikliydi goremedi desem sinema karanlik raahat okunuyordu.benim sorum sizce neden boyle davraaniyor ?

bu arada su bi hafta icinde bu ikinci kez ufak tefek seyleri büyütüp bi daha konusmayalim deyisi ayagindan ameliyat oldu antrenmanlara katilamiyo siniri bozuktur diyip alttan aldim ikisinde de.gerci su an cevap vermiyor da.sizce ben mi cok iyimserim ?

Evet bence çok iyimsersin
Çocukca olmuş sahte bir hesaptan ekleyip iletişim kurmak
Sanırım onun gözünde seni kötü bir duruma sokmuş ve seni pek önemsemediğini hissettim tavırlarından
Bence sende üstüne düşmemelisin

Bence yaptığın kötü değil..
Ama bak işletmek içinde kurallar vardır meselaa
1- Foto olucak
2- Facebook hesabı yeni açılmış olmıcak bi kaç zaman öncesinden paylaşım olucak
3- Arkadaşları çok olucak o hesabın

Bunlar olunca oltaya gelirse gelir gelmezse sorun yok.

Eğer bişeyler saklıyorsa çıkartmaya çalış

tesekkur ederim cevabiniz icin.sevgiye pek inanmiyor gibi annesini kaybetmis babasi ve kardeslerinin kendisini sevmedigini dusunuyor.

bence sakliyor gibi.cevap da vermiyor.bu arada taktikler icin tesekkur ederim :)

öncekı konunu hatırlamadım
ama çok saf gördüm senı kusura bakma :) adam tanısalım demiş, sende '' benım sevgılın demedıgın kalmıs :'' : ) keşke azıcık muhabbet etseydın, nıye kendını anında açık ettın ki? korktun bence, altıyor olması fikrine dayanamadın. resmen adama tüyo vermıssın yaa

cnm kendini ağırdan sat..
Kaçan kovalanır.. kovalama

biz sevgili degiliz ki ama evet korktum baskasiyla sevgili olmak istemesinden.aldatilmistim da birinde baska biri tarafindan

biz sevgili degiliz ki ama evet korktum baskasiyla sevgili olmak istemesinden.aldatilmistim da birinde baska biri tarafindan
konuya diğerinden devam eder gıbı etmıssın anlamadım sevgılı degılsenız
neden sevdıgın bırı var dedın? yani onun gibi şeyler konustun?

konuya diğerinden devam eder gıbı etmıssın anlamadım sevgılı degılsenız
neden sevdıgın bırı var dedın? yani onun gibi şeyler konustun?

biz görüsüyoruz sonucta ama o diger kizlara da acik gibi geliyor bana.evet haklisiniz sevgili degiliz. ama bir erkek bi kizi haftada uc kez gorur de guzelsin den baska bisey demez mi :/ ben o gun telefonuyla o kadar ugrasmasina da takildim zaten.ayrica ben en basinda dedim arkadas olmak gibi bi niyetim yok diye hoslaniyodum zaten mesajlasiyoduk da 4-5 aydir.benim smsim bittidiginde bile gunlerce gunaydin vs. dedi.ama anlamiyorum yazmiyo su an.benim sinirlerim de bozuldu yani.

canım ben sana şunu söyleyeyım, bundan sana yar olmaz
herkese açık biri
telefonla uğraşmasına derken, senın yanında mı uğraşıyordu?

canım ben sana şunu söyleyeyım, bundan sana yar olmaz
herkese açık biri
telefonla uğraşmasına derken, senın yanında mı uğraşıyordu?

evet biz sinemadaydik beraber.hani sık degil ama ugrasti yani.kim bilmiyorum sinema cikisi biri aradi.kizla sinemaya gelmistik onu eve birakicam dedi.

evet biz sinemadaydik beraber.hani sık degil ama ugrasti yani.kim bilmiyorum sinema cikisi biri aradi.kizla sinemaya gelmistik onu eve birakicam dedi.
konustugu kızlar var o zaman bir insanın hoşlandıgı bırı yanındaysa
nedne başkasıyla konussun kı? bı düşün sen bunları

konustugu kızlar var o zaman bir insanın hoşlandıgı bırı yanındaysa
nedne başkasıyla konussun kı? bı düşün sen bunları

kuzenlerim diyo habire mesaj atiyolar der.benleyken telefona mesaj gelse de bakmazdi ama o gun icime bi kurt dustu yani. 2-3 kere rahat bakti telefonuna kandil mesaji falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…