ablalarim gecen ki konumu biliyosunuz.aksam sizlerle konustuktan sonra mesaj atip özür diledi beni kìrmak istememis sadece sinirlendirmek istemis benimle vakit gecirmeyi seviyomus inandim.persembe günu sinemaya gittik güzel bi gündü.beni evime de birakti.ancak aksam benim icim rahat etmedi.gizli bi facebook hesabimdan ekledim.(baska bir isim kullanarak) mesaj atti kimsin diye, konustugun yada sevgili olmak istedigin biri yoksa tanisalim dedim.yok öyle biri tanisalim dedi.ben gerildim tabi.resmimi ve numarami istedi.vermedim.seni seven biri var bunu bil yeter dedim.yok dedi.x mi yoksa diye beni sordu.kendisine sor dedim.bana mesaj atti o kizin kim oldugunu biliyorum sensin ya da arkadasin benimle oynama bi daha konusmayalim diye.ben de onunla oynamadıgimi soyledim ve özür diledim.uyu yarin bakariz dedi.ertesi gün ben üzgundum tabi küs müsün diye.degilim ama kafami dinlemek istiyorum dedi.ben hatami kabul ediyorum böyle bisey yapmamaliydim ama özrume ve hatami kabul etmeme ragmen böyle davranmasina sinir oldum.kendisine de mesaj attim dedim ki: ben hatali olabilirim haklisin ama senin susman da care değil konusalim sorun hallolursa olur olmazsa yollarimizi ayiralim zaten sevgili değildik dedim cevap yok hala.bu arada ablalarim ona onu sevdigimi yüzüne soylemektense hata bile olsa boyle bir yol sectigimi belirttim persembe aksami.
EDİT: Ona böyle bisey yasatmayi bende istemezdim ama persembe günü güzel bi gün gecirdik dediysem de pek guzel degildi sinemada telefonuyla ilgilendi cunku .evet benimle de konustu.ama telefonunda bisey sakliyodu sanki eliyle kapatarak okudu mesajlarini.ortan ışikliydi goremedi desem sinema karanlik raahat okunuyordu.benim sorum sizce neden boyle davraaniyor ?
EDİT: Ona böyle bisey yasatmayi bende istemezdim ama persembe günü güzel bi gün gecirdik dediysem de pek guzel degildi sinemada telefonuyla ilgilendi cunku .evet benimle de konustu.ama telefonunda bisey sakliyodu sanki eliyle kapatarak okudu mesajlarini.ortan ışikliydi goremedi desem sinema karanlik raahat okunuyordu.benim sorum sizce neden boyle davraaniyor ?