Haklısınız ama soğuk davranmak yerine en azından hal hatır sorup gülümsese kimsenin hoş karşılamayacağını düşünmüyorumİş yerinde çalışanların birliktelikler hoş karşılanmaz genelde o da ikinizinde işine zarar gelmesini istememiş olabilir.
Karakterini az çok biliyorum utanacak biri değil :/ Keşke öyle olsaydıYa is yerinde profesyonel davranmak istiyor ya da utaniyor
Haklısınız ama soğuk davranmak yerine en azından hal hatır sorup gülümsese kimsenin hoş karşılamayacağını düşünmüyorum
Çok uzun zamandır konuşmuyoruz birlikte de dışarıda falan hiç vakit geçirmedik. O yüzden tam emin olamıyorum sorup çok belli etmek istemiyorum. Ama sormayı da çok istiyorum açıkçasıbence ona sorun bunu daha iyi sonuc alirsiniz cunku madem whatsaapta iyi konusuyorsunuz cekinicek birsey yok meraki gidermek maksat.
E o zaman ilk secenekKarakterini az çok biliyorum utanacak biri değil :/ Keşke öyle olsaydı
Ben de 2. seçeneği düşünüyorum biraz sosyal biri kendisi. Çok güvendiğim biri değil sadece vakit geçirmekten hoşlandığım biri şu an için. Netleştirmek istiyorum ama artık.. :/ İnşallah 2. seçenek değildir.Çoğu iş yerinde olması istenmeyen bir durum.
Hele birbiriyle bağımlı departmanlarsa işlerin cidden b.ka sardığını gördüm.
Bence iş yerine yansıtmıyor olması çok normal.
Birde diğer seçenek var. İş yerinizde bu tür ilişkiler kötü karşılanmıyorsa belki sizden başkaları da vardır :) Sizi diğer kadınlara duyurmamaya çalışıyordur. [Kanı bozuksa böyle yapıyor olabilir :)]
belki baskasıylada konusuyor görmesini istemiyor . belki sevgilisi var .Bi süredir konuştuğum biri var. Aynı iş yerindeyiz. İş yerinde çok karşılaşmıyoruz ama karşılaştığımız zaman ayaküstü selam verip geçiyor. Çoğunlukla görmüyor bile. Ama whatsapptan sık sık konuşuyoruz ve çok sıcak davranıyor. Bariz flört tadında diyebilirim. Sizce neden böyle davranıyor? Diyelim ki hoşlanmıyor normal bi arkadaşı olarak görüyor, öyle bile olsa iş yerinde soğuk davranmasının sebebini anlayamıyorum.
Ve benim bu durumda nasıl davranmam gerekir?
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama sorsam da sevgilim var demez heralde. Yine de sorucambelki baskasıylada konusuyor görmesini istemiyor . belki sevgilisi var .
ona sorsaydın işyerinde neden konusmuyorsun buradaki gibi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?