Neden böyle davranıyor?

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.525
198
Bi süredir konuştuğum biri var. Aynı iş yerindeyiz. İş yerinde çok karşılaşmıyoruz ama karşılaştığımız zaman ayaküstü selam verip geçiyor. Çoğunlukla görmüyor bile. Ama whatsapptan sık sık konuşuyoruz ve çok sıcak davranıyor. Bariz flört tadında diyebilirim. Sizce neden böyle davranıyor? Diyelim ki hoşlanmıyor normal bi arkadaşı olarak görüyor, öyle bile olsa iş yerinde soğuk davranmasının sebebini anlayamıyorum.

Ve benim bu durumda nasıl davranmam gerekir?

İş yerinde çalışanların birliktelikler hoş karşılanmaz genelde o da ikinizinde işine zarar gelmesini istememiş olabilir.

İş yerinde çalışanların birliktelikler hoş karşılanmaz genelde o da ikinizinde işine zarar gelmesini istememiş olabilir.
Haklısınız ama soğuk davranmak yerine en azından hal hatır sorup gülümsese kimsenin hoş karşılamayacağını düşünmüyorum

bence ona sorun bunu daha iyi sonuc alirsiniz cunku madem whatsaapta iyi konusuyorsunuz cekinicek birsey yok meraki gidermek maksat. ;)

İş yerinde temkinli olmak her zaman iyidir hele ki aynı yerdeymişsiniz..
bence mantıklı birine benziyor
altında kötü bişe atama :)

Haklısınız ama soğuk davranmak yerine en azından hal hatır sorup gülümsese kimsenin hoş karşılamayacağını düşünmüyorum

O konuda haklısınız ya da size açıkça söyleyebilir bu konuda çekindiğini. O sormuyorsa siz sorun kafanıza takılanları

bence ona sorun bunu daha iyi sonuc alirsiniz cunku madem whatsaapta iyi konusuyorsunuz cekinicek birsey yok meraki gidermek maksat. :KK66:
Çok uzun zamandır konuşmuyoruz birlikte de dışarıda falan hiç vakit geçirmedik. O yüzden tam emin olamıyorum sorup çok belli etmek istemiyorum. Ama sormayı da çok istiyorum açıkçası :D

Canım ya gecmis yillarda bu tarz bir konu acmitim bende o gunlerimi hatirlattin bana.. is yeri asklari cok saglikli olmuyor yarin birgun bir sorun oldugunda yuz yuze bakmak zorunda old icin zorlaniyorsun dikkatli ol derim sadece

Çoğu iş yerinde olması istenmeyen bir durum.
Hele birbiriyle bağımlı departmanlarsa işlerin cidden b.ka sardığını gördüm.
Bence iş yerine yansıtmıyor olması çok normal.

Birde diğer seçenek var. İş yerinizde bu tür ilişkiler kötü karşılanmıyorsa belki sizden başkaları da vardır :) Sizi diğer kadınlara duyurmamaya çalışıyordur. [Kanı bozuksa böyle yapıyor olabilir :)]

Eski sevgilim is yerimdendi. Genelde gördüğünde ya is ile ilgili fırça çekerdi ya da selam vermezdi.
Onun haricinde mutfakta ve ya sigara icme alaninda yalniz kalirsak muhabbet ederdi o kadar

Çoğu iş yerinde olması istenmeyen bir durum.
Hele birbiriyle bağımlı departmanlarsa işlerin cidden b.ka sardığını gördüm.
Bence iş yerine yansıtmıyor olması çok normal.

Birde diğer seçenek var. İş yerinizde bu tür ilişkiler kötü karşılanmıyorsa belki sizden başkaları da vardır :) Sizi diğer kadınlara duyurmamaya çalışıyordur. [Kanı bozuksa böyle yapıyor olabilir :)]
Ben de 2. seçeneği düşünüyorum biraz sosyal biri kendisi. Çok güvendiğim biri değil sadece vakit geçirmekten hoşlandığım biri şu an için. Netleştirmek istiyorum ama artık.. :/ İnşallah 2. seçenek değildir.

Bi süredir konuştuğum biri var. Aynı iş yerindeyiz. İş yerinde çok karşılaşmıyoruz ama karşılaştığımız zaman ayaküstü selam verip geçiyor. Çoğunlukla görmüyor bile. Ama whatsapptan sık sık konuşuyoruz ve çok sıcak davranıyor. Bariz flört tadında diyebilirim. Sizce neden böyle davranıyor? Diyelim ki hoşlanmıyor normal bi arkadaşı olarak görüyor, öyle bile olsa iş yerinde soğuk davranmasının sebebini anlayamıyorum.

Ve benim bu durumda nasıl davranmam gerekir?
belki baskasıylada konusuyor görmesini istemiyor . belki sevgilisi var .

ona sorsaydın işyerinde neden konusmuyorsun buradaki gibi diye

Back
X