• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Buraya birkaç sefer konu açtım. Ailemin istemediği birinden vazgeçtim diye. Ona ailemin istemediğini bile söyleyemedim ben istemiyorum dedim. Daha sonra ona ağır sayılacak şeyler söyledim aşkını küçümsedim. (Aslında benim için çok şey yaptı. Çok dil döktü. Özenli davrandı. Hediyeler çiçekler gönderdi. Bende çevremdeki herkes de onun sevgisine inanmıştık. Ama vazgeçsin diye kendi adıma reddettim.) 2 gün sonra da ailesinin istediği başka biriyle sözleneceği haberini aldım. Hatalı olan ben miydim? Onu ben mi ittim? Ağır konuştum evet belki artık dayanamadı bana. Başkasına 2 günde gidecek kadar ağır mıydı. Belkide şuan kendimi suçlamak için bahane arıyorumdur. Kendimi suçlamasam daha rahat atlatacağım bu dönemi. Ama ona söylediğim kalbini kırdığım anlar geliyor aklıma. Pişmanlık duyuyorum. Beni kendime getirecek şeyler söyler misiniz? Beni hiç sevmemiş değil mi? Beni hiç sevmediğini bir şey hissetmediğini düşünürsem rahatlayacağım. Ayrıca hala ne sosyal medyadan silmiş ne de rehberinden. (Kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim.)

Yani sevmemiş demek zor, insanların içinden geçeni bilemeyiz. Ama sizin yaptığınız hareketten sonra bunu sorgulamaya da hakkınız yok. Ha iki gün ha iki ay ha iki yıl, illa ki başkası olacaktı. Siz reddettiniz diye köşede yalnız bir şekilde sizi bekleyecek değildi. Siz ayrılmayı algılayamamışsınız, ondan böyle hissediyorsunuz. Ayrılmak tam da böyle bir şey. Siz hep benim kalacak bir parça da olsa diye umdunuz sanırım içten içe. Ama işler öyle yürümüyor. Ne niyetle sözlendi, sebepler nelerdi bilemeyiz. Sizi aldatmamış sonuçta, sizle bittikten sonra sözlenmiş. O yüzden bir şey diyemem ben şahsım adına.
Bu arada aileniz niye istemedi?

Şöyle düşünün bu sizin tercihiniz.Aileniz istemedi ve sizde ailenizden taraf olarak ki bence doğru olanı yapmışsınız karşınızdaki beye yol verdiniz. Buraya kadar her şey normal.Şimdi yapmanız gereken onunla alakalı her şeyi ve herkesi hayatımızdan çıkarıp önünüze bakmak. Neden , nasıl diye sorgularsanız bir arpa boyu yol alamazsınız.Böyle olması gerekiyordu ve böyle oldu diyip kabullenin.

Ayrıldıktan sonra istediğini yapmakta özgür. Belki sevmedi belki ailesi birini bulmuştu ısrar ettiler, siz terk edince gaza geldi kabul etti. Hepsi mümkün, bu saatten sonra yapacağınız çok da bir şey yok. Önünüze bakın.

Ağır konuşmanızın altında yatan nedir? Direkt neden ailenizin istemediğini söylediniz ? Sizden vazgeçmez diye mi böyle bir yola başvurdunuz ? Ben anlayamadım sizi. Açık konuşmak gerekirse olan olmuş. Geriye döndürülemez. Siz sizin için acı çekmesini istemişsiniz içten içe. Böyle bir şey göremeyince de moraliniz bozulmuş. Geri döndüremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyi bırakmanız gerekiyor.

2 gün sonra sözleneceği haberi geldiğine göre, bu adam sizi değil, evlilik fikrini sevmiş.

çöpmüş, iyi ki bitmiş.

Kendinizi suçlamayın böyle olması gerekiyormuş. Kalp kapalı bir kutu içinde sevgi var mı yokmu bilemeyiz. Ama ben sevmemiş olsa niye diretsin ki sizin için diye düşünüyorum. Sadece güzel sevmiyormuş sizin ne düşünecepinizi düşünmeden belki de ayrıldınız diye yeni biriyle başladı. Ama madem ayrıldınız istemeden de olsa artık yeni onsuz hayatınıza alışmaya çalışın yoksa çok yıpranırsınız.

Ağır konuşmanızın altında yatan nedir? Direkt neden ailenizin istemediğini söylediniz ? Sizden vazgeçmez diye mi böyle bir yola başvurdunuz ? Ben anlayamadım sizi. Açık konuşmak gerekirse olan olmuş. Geriye döndürülemez. Siz sizin için acı çekmesini istemişsiniz içten içe. Böyle bir şey göremeyince de moraliniz bozulmuş. Geri döndüremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyi bırakmanız gerekiyor.
Evet vazgeçmez diye. Ama bu kadarını da beklemiyorum. Biraz zaman lazımdı benim için.

Ailenizin istememe sebepleri nelerdi?

Ayrılık sonrası doğal bi süreci yaşıyorsunuz ki bu ayrılık kararını, ailenizin iteneği ile aldığınız için bir miktar daha sorguluyor olmanız normal. Karışık hissetmeniz, üzerine düşünüyor olmanız hepsi bir süre yaşanıp geçecek şeyler. Böyle kalmayacaksınız onu bilin ve dahi "Ailemi dinleyerek iyi mi yaptım?" sorgusu da dahil hepsinden geçeceksiniz. Ancak netice itibariyle ayrıldınız ve ilişkiniz bitti. "Neden ısrarcı olmadı?" kısmında ise çok takılı kalmamanızı öneririm.

Eski erkek arkadaşınızın size karşı duyumsadığı sevgiyi bilemeyiz elbette ancak şöyle olası durumlar çıkıyor:
1) Eski erkek arkadaşınız sizi zaten sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyordu, evlenmek için evlenecekti bu yüzden hemen başka birisini buldu, onunla devam etti.
2)Eski erkek arkadaşınız sizi seviyordu ancak siz ondan ayrıldığınız için size bir misilleme olması için (Ya da çok canı yandı ve yarabandı yapacak birini istedi) başka biri ile yoluna devam etme kararı aldı, o kızın da başını yakıyor, böylesine bencil biri.
3)Zaten iki kişi ile gidiyordu ancak siz bilmiyordunuz. Sizle ciddi devam ederken diğer kız yedekte duruyordu. Sizle ilişiği kopunca, diğer kıza yöneldi.

Yani her halükarda, eski erkek arkadaşınızın bu hareketi çok onaylanabilecek yerlere çıkmıyor şahsen.

Ailenizin istememe sebepleri nelerdi?

Ayrılık sonrası doğal bi süreci yaşıyorsunuz ki bu ayrılık kararını, ailenizin iteneği ile aldığınız için bir miktar daha sorguluyor olmanız normal. Karışık hissetmeniz, üzerine düşünüyor olmanız hepsi bir süre yaşanıp geçecek şeyler. Böyle kalmayacaksınız onu bilin ve dahi "Ailemi dinleyerek iyi mi yaptım?" sorgusu da dahil hepsinden geçeceksiniz. Ancak netice itibariyle ayrıldınız ve ilişkiniz bitti. "Neden ısrarcı olmadı?" kısmında ise çok takılı kalmamanızı öneririm.

Eski erkek arkadaşınızın size karşı duyumsadığı sevgiyi bilemeyiz elbette ancak şöyle olası durumlar çıkıyor:
1) Eski erkek arkadaşınız sizi zaten sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyordu, evlenmek için evlenecekti bu yüzden hemen başka birisini buldu, onunla devam etti.
2)Eski erkek arkadaşınız sizi seviyordu ancak siz ondan ayrıldığınız için size bir misilleme olması için (Ya da çok canı yandı ve yarabandı yapacak birini istedi) başka biri ile yoluna devam etme kararı aldı, o kızın da başını yakıyor.
3)Zaten iki kişi ile gidiyordu ancak siz bilmiyordunuz. Sizle ciddi devam ederken diğer kız yedekte duruyordu. Sizle ilişiği kopunca, diğer kıza yöneldi.

Yani her halükarda, eski erkek arkadaşınızın bu hareketi çok onaylanabilecek yerlere çıkmıyor şahsen.
Evet tam da söylediğiniz gibi şuan ailemi dinleyerek hata mı yaptım diye düşünüyorum. Onlarında kendilerince gayet yeterli sebepleri vardı.
Ailemi dinlemesem de içime sinmeyecekti. Artık konuşurken bile rahat olamıyordum.
Görücü usulü tanıştılar kızla. Önceden tanımıyordu. Beni sevip sevmediğini ise sorguluyorum. Sevseydi 2 günde başkasına evet demezdi diye.

Annen baban istemiyorsa sebebi vardir hic bir aile cocugunu kötü yere göndermez .oldi bitti kabullenip her işte bir hayr var diyeceksin .yine diyorum gecen konunda da dedim adam 2 gunde birini bulduysa daldann dalaaaa

Evet tam da söylediğiniz gibi şuan ailemi dinleyerek hata mı yaptım diye düşünüyorum. Onlarında kendilerince gayet yeterli sebepleri vardı.
Ailemi dinlemesem de içime sinmeyecekti. Artık konuşurken bile rahat olamıyordum.
Görücü usulü tanıştılar kızla. Önceden tanımıyordu. Beni sevip sevmediğini ise sorguluyorum. Sevseydi 2 günde başkasına evet demezdi diye.

Sizin harekete bakıp çıkarabileceğiniz sonuçları yazdım. Sevip sevmeme kısmından daha önemli neticeler var.
Farz edelim sizi seviyordu ve size inat iki günde görücü usulü ile bir başka kızla oluyor şimdi, o kızı yakıyor bu adam. Anlayabiliyor musunuz bunun ağırlığını (Flört değil bakın, sözleniyor direkt ciddi ilişkiye giriyor), ne kadar bencil ve olgun olmayan bir davranış olduğunu? Böyle bir adamın sizi sevip sevmemesinin artık bir önemi olmamalı.

Siz "Başkasına evet dedi" diyorsunuz. Dışarıdan bakınca siz de bizim için bir başkasısınız, o kız da. Sizin de hayalleriniz vardı, o kızın da var, o da sevilmek isteyecek. Anlıyor musunuz? Sizi severek gittiyse bile eski erkek arkadaşınız, bu davranıştan sonra gözünüzde artık pul olmalı.

Yeniden sevip, onunla ömür paylaşmayı isteyecek biri için kendine vakit dahi tanımadan böyle bir davranış sergilemiş (Sizi sevdi kabulünden gidiyorum). Sevgi kısmını geçin yani siz bir an evvel ve bırakın. Buradan sonrası çifti stalklamalar filan derken sağlıksızlaşır, yapmayın.

Son düzenleme:
1. İhtimal : sizi yeteri kadar sevmiyordu, vazgeçti, yedeklerden biriyle sözlenmeye karar verdi vs...

2. İhtimal : sizi seviyodu ama reddedildiği için yalnız kalmaktansa, alakasız bir kadının hayatını mahvetmeyi tercih edecek kadar bencil biri.

Merhaba senvarsindiye,
Sitede toplam 38 konu açmışsınız, konuların 16 tanesini çeşitli zaman dilimlerinde silmiş, 5 tanesini de içeriklerine uygun kategoriye açmamışsınız ve her seferinde konularınızın içerikleri geri getirilmiş, içerik silme işlemi yapılmış.

Daha 2 gün önce açtığınız konuyu bile silmişsiniz, konular silinemez yasak zaten ama üyeler zaman ayırıp fikir veriyor, tavsiyelerde bulunuyor, içerik silerek onların yorumlarını da ziyan ediyorsunuz.

Madem konu açıp hemen silecekseniz bu konunun da açık kalmasına, kurallara uymayı reddettiğiniz için de üyeliğinizin devam etmesine gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X