- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
Buraya birkaç sefer konu açtım. Ailemin istemediği birinden vazgeçtim diye. Ona ailemin istemediğini bile söyleyemedim ben istemiyorum dedim. Daha sonra ona ağır sayılacak şeyler söyledim aşkını küçümsedim. (Aslında benim için çok şey yaptı. Çok dil döktü. Özenli davrandı. Hediyeler çiçekler gönderdi. Bende çevremdeki herkes de onun sevgisine inanmıştık. Ama vazgeçsin diye kendi adıma reddettim.) 2 gün sonra da ailesinin istediği başka biriyle sözleneceği haberini aldım. Hatalı olan ben miydim? Onu ben mi ittim? Ağır konuştum evet belki artık dayanamadı bana. Başkasına 2 günde gidecek kadar ağır mıydı. Belkide şuan kendimi suçlamak için bahane arıyorumdur. Kendimi suçlamasam daha rahat atlatacağım bu dönemi. Ama ona söylediğim kalbini kırdığım anlar geliyor aklıma. Pişmanlık duyuyorum. Beni kendime getirecek şeyler söyler misiniz? Beni hiç sevmemiş değil mi? Beni hiç sevmediğini bir şey hissetmediğini düşünürsem rahatlayacağım. Ayrıca hala ne sosyal medyadan silmiş ne de rehberinden. (Kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim.)