- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Evet vazgeçmez diye. Ama bu kadarını da beklemiyorum. Biraz zaman lazımdı benim için.Ağır konuşmanızın altında yatan nedir? Direkt neden ailenizin istemediğini söylediniz ? Sizden vazgeçmez diye mi böyle bir yola başvurdunuz ? Ben anlayamadım sizi. Açık konuşmak gerekirse olan olmuş. Geriye döndürülemez. Siz sizin için acı çekmesini istemişsiniz içten içe. Böyle bir şey göremeyince de moraliniz bozulmuş. Geri döndüremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyi bırakmanız gerekiyor.
Evet tam da söylediğiniz gibi şuan ailemi dinleyerek hata mı yaptım diye düşünüyorum. Onlarında kendilerince gayet yeterli sebepleri vardı.Ailenizin istememe sebepleri nelerdi?
Ayrılık sonrası doğal bi süreci yaşıyorsunuz ki bu ayrılık kararını, ailenizin iteneği ile aldığınız için bir miktar daha sorguluyor olmanız normal. Karışık hissetmeniz, üzerine düşünüyor olmanız hepsi bir süre yaşanıp geçecek şeyler. Böyle kalmayacaksınız onu bilin ve dahi "Ailemi dinleyerek iyi mi yaptım?" sorgusu da dahil hepsinden geçeceksiniz. Ancak netice itibariyle ayrıldınız ve ilişkiniz bitti. "Neden ısrarcı olmadı?" kısmında ise çok takılı kalmamanızı öneririm.
Eski erkek arkadaşınızın size karşı duyumsadığı sevgiyi bilemeyiz elbette ancak şöyle olası durumlar çıkıyor:
1) Eski erkek arkadaşınız sizi zaten sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyordu, evlenmek için evlenecekti bu yüzden hemen başka birisini buldu, onunla devam etti.
2)Eski erkek arkadaşınız sizi seviyordu ancak siz ondan ayrıldığınız için size bir misilleme olması için (Ya da çok canı yandı ve yarabandı yapacak birini istedi) başka biri ile yoluna devam etme kararı aldı, o kızın da başını yakıyor.
3)Zaten iki kişi ile gidiyordu ancak siz bilmiyordunuz. Sizle ciddi devam ederken diğer kız yedekte duruyordu. Sizle ilişiği kopunca, diğer kıza yöneldi.
Yani her halükarda, eski erkek arkadaşınızın bu hareketi çok onaylanabilecek yerlere çıkmıyor şahsen.
Evet tam da söylediğiniz gibi şuan ailemi dinleyerek hata mı yaptım diye düşünüyorum. Onlarında kendilerince gayet yeterli sebepleri vardı.
Ailemi dinlemesem de içime sinmeyecekti. Artık konuşurken bile rahat olamıyordum.
Görücü usulü tanıştılar kızla. Önceden tanımıyordu. Beni sevip sevmediğini ise sorguluyorum. Sevseydi 2 günde başkasına evet demezdi diye.
senden gitsin diye yapmadığın şey kalmamış, başkasına gitti diye mi egon sarsıldı?Başkasına 2 günde gidecek kadar ağır mıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?