- 29 Nisan 2023
- 35
- -5
- 16
- 25
- Konu Sahibi duygusalbiriii
-
Daha durun nişan olsun düğüne son 1-2 ay kala asıl film kopacakarkadaşlar merhaba hepinize iyi günler ben aslında şuan bir iç dökme olarak size anlatmak istedim benim 5 senelik bir ilişkim var çokta seviyorum kendisini allah izin verirse sene sonuna tanışma ve nişan yapacağız evlenme fikrini duyunca onunla yanı evde olmak yaşamayı çok istiyorum ama kendi ailemin evinden çıkacağımı düşününce de çok üzülüyorum yani sanki bu evden çıkasım yok gibi hissediyorum sanki evlenip gidince ailem beni unutacakmış eskisi gibi sevmeyeceklermiş gibi geliyor şuan bile mesela evlenip bu evden çıkacağım gelince gözlerim doluyor neden böyle hissediyorum
Kaç yaşındasın? Normal değil bence ya.arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler ben aslında şuan bir iç dökme olarak size anlatmak istedim benim 5 senelik bir ilişkim var çokta seviyorum kendisini allah izin verirse sene sonuna tanışma ve nişan yapacağız evlenme fikrini duyunca onunla yanı evde olmak yaşamayı çok istiyorum ama kendi ailemin evinden çıkacağımı düşününce de çok üzülüyorum yani sanki bu evden çıkasım yok gibi hissediyorum sanki evlenip gidince ailem beni unutacakmış eskisi gibi sevmeyeceklermiş gibi geliyor şuan bile mesela evlenip bu evden çıkacağım gelince gözlerim doluyor neden böyle hissediyorum
Ben ailemin 1 sokak arkasına taşındığım halde çok ağlamıştım şuan 9 yıl oldu çok uzağa gittik alışıyorsunuz zamanla öyle düşünmeyinarkadaşlar merhaba hepinize iyi günler ben aslında şuan bir iç dökme olarak size anlatmak istedim benim 5 senelik bir ilişkim var çokta seviyorum kendisini allah izin verirse sene sonuna tanışma ve nişan yapacağız evlenme fikrini duyunca onunla yanı evde olmak yaşamayı çok istiyorum ama kendi ailemin evinden çıkacağımı düşününce de çok üzülüyorum yani sanki bu evden çıkasım yok gibi hissediyorum sanki evlenip gidince ailem beni unutacakmış eskisi gibi sevmeyeceklermiş gibi geliyor şuan bile mesela evlenip bu evden çıkacağım gelince gözlerim doluyor neden böyle hissediyorum
25Kaç yaşındasın? Normal değil bence ya.
Böyle hissetmeniz çok doğal. Anladığım kadarıyla aileniz ile güzel bir ilişkiniz var. Nickiniz gibi duygusal birisiniz. Evlilik öncesi duygusal dalgalanmalar olabilir. Evleneceğiniz kişi ne kadar anlayışlı,uyumlu biriyse bu süreci o kadar rahat atlatır yeni yuvanıza alışırsınız.arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler ben aslında şuan bir iç dökme olarak size anlatmak istedim benim 5 senelik bir ilişkim var çokta seviyorum kendisini allah izin verirse sene sonuna tanışma ve nişan yapacağız evlenme fikrini duyunca onunla yanı evde olmak yaşamayı çok istiyorum ama kendi ailemin evinden çıkacağımı düşününce de çok üzülüyorum yani sanki bu evden çıkasım yok gibi hissediyorum sanki evlenip gidince ailem beni unutacakmış eskisi gibi sevmeyeceklermiş gibi geliyor şuan bile mesela evlenip bu evden çıkacağım gelince gözlerim doluyor neden böyle hissediyorum
Kendimi gördüm yaa çok normal süreçler bunlar herkes yaşar bunu merak etmearkadaşlar merhaba hepinize iyi günler ben aslında şuan bir iç dökme olarak size anlatmak istedim benim 5 senelik bir ilişkim var çokta seviyorum kendisini allah izin verirse sene sonuna tanışma ve nişan yapacağız evlenme fikrini duyunca onunla yanı evde olmak yaşamayı çok istiyorum ama kendi ailemin evinden çıkacağımı düşününce de çok üzülüyorum yani sanki bu evden çıkasım yok gibi hissediyorum sanki evlenip gidince ailem beni unutacakmış eskisi gibi sevmeyeceklermiş gibi geliyor şuan bile mesela evlenip bu evden çıkacağım gelince gözlerim doluyor neden böyle hissediyorum
Sanırım üniversite okumadınız veya aile yanında okudunuz. Bu yaşa kadar aileden bağımsız hiç yaşamadıydanız böyle hissetmeniz çok normalok
hayır tam tersi ailemden uzakta okudum şuanda memurum çalışıyorum ama aile evinde kalıyorumSanırım üniversite okumadınız veya aile yanında okudunuz. Bu yaşa kadar aileden bağımsız hiç yaşamadıydanız böyle hissetmeniz çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?