Neden Böyle Oldu Bir Anda

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhabalar bu sefer sıkıntı benim değil en yakın arkadaşımın . Üyelik almayayım dediği için ben bugünlük kendi üyeliğimi ona ayırdım :)
Klavyeyi ona veriyor , aradan çekiliyorum . Şimdiden çok teşekkür ederiz .

Tekrardan merhaba.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim.Haftaya mezunum.2 senedir bir ilişkim vardı biteli 3 aya yakın zaman oldu. 4 senedir bir arkadaşım vardı.Sabah,öğle,akşam,gece ne zaman istersem telefonun diğer ucunda buldum hep onu.O da aynı şekilde.Her sıkıntımda onu aradım.Çok karmaşık bir hayatı var.Annesini kaybetti.Lastik gibi uzayan bir okulu var.Okulu bitmemiş olmasına rağmen iyi bir şirkette çalışıyor.Özverili,çok çok zeki,merhametli bir adam.Benim ilişkim başlamadan önce denesek mi dediğimizde ilişkiye hazır olmadığını beni kırmak istemediğini,eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursa beni arayacağını söyledi.Ve iletişimimiz hiç kopmadı.Derken 3 hafta önce gene konuşurken artık hazır olduğunu mutluluk vaadettiğini söyledi.O kadar güzel geldi ki bana tamam kabul dedim.Mezuniyetim için bir mekan ayarlamış.Bir de benimle kutla diye.O gece sabaha kadar eğlendik.Ertesi gün okuduğum şehre geldim.Eve çiçekler yolluyor.Sabahtan akşama kadar benimle mesajlaşıyor o kadar yoğun işleri olmasına rağmen.
Ama 3 gündür bu adama bir haller oldu.Memleketinde ailesiyle ilgili sıkıntıları olduğunu söyledi.Ve 3 gündür hayatında yükmüşüm gibi hissediyorum.Arıyor,soruyor ama 3 gün önceki gibi değil.
Problemlerini anlatan paylaşan bir adam değil.Haftasonu onun yanına gideceğim.Şimdi napacağım onu bilmiyorum.Yanına gidene kadar nasıl davranayım.Bu kadar sıkıntısının içinde ona şımarıklık yapmak istemiyorum

Her zaman nasılsan öyle davran canım . Bu şekilde davranmasının iki nedeni olabilir ama sen olumlu düşünmeye çalış her şey olacağına varır hayırlısı de ve bekle.

3 gun cok kisa bir sure. Gercekten cani sikkindir ve kabuguna cekilmistir ailevi problemler dolayisiyla. Birlikte keyifli vakit gecirin sadece, uzerine gitmeyin sorunlarinin. Yakinda toparlar

Hayatında sizden başka biri olma olasılığı yoksa, bundan eminseniz destek olun.

Ama bence sıkıntısı olsa soğuk davranacağına anlatırdı.

Anlatıp sorunlarını paylaşmamak erkeklerin hepsinde olan en kötü huyları.
Ailevi bir problemi insan neden birlikte olduğu kişiye anlatmaz soğuk davranır ki?
Yanına gidince problemini sor, onun için endişe ettiğini, seninle paylaşabileceğini söyle. Anlatmak istemezse üstüne gitme kafasını dağıtmaya çalış.

Erkeklerin çoğu böyle galiba. Herşeyi kafaya takmıyormuş gibi davranıp içlerinde yaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…