• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle oldu?

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Merhabalar
Kızım 1 yaş aşısından bir hafta sonra
Önce ishal sonra ateşi yükseldi 39 görünce doktora koştum tahlilleri temiz çıktı.genel olarak durumu gayet iyi keyfi yerinde ateşi de yok ama ishal devam ediyor
Doktor 10 gün devam eder dedi ama neye göre söyledi bilmiyrim toz ve şurup verdi
Düzenli de kullanıyorum ama bir türlü geçmiyor
Sizce neden olabilir tecrübeli anneler bilir diş deniliyor asi sonrası olur deniliyor
Rengini söylemek gerekirse hiç yeşil görmedim hep normal rengi ve altın sarısı gibi

Mikrop kapmıştır, olabilir.
Aşıda da var, vücudu savaşıyor.
Probiyotik, bol sıvı ve doğru beslenmeyle destekleyin.
Su gibi olmadığı ve günde 7 8 üzeri olmadığı sürece ishale çok müdahale etmek doğru değil, atılması gereken şeyleri atmalı vücut.

Merhabalar
Kızım 1 yaş aşısından bir hafta sonra
Önce ishal sonra ateşi yükseldi 39 görünce doktora koştum tahlilleri temiz çıktı.genel olarak durumu gayet iyi keyfi yerinde ateşi de yok ama ishal devam ediyor
Doktor 10 gün devam eder dedi ama neye göre söyledi bilmiyrim toz ve şurup verdi
Düzenli de kullanıyorum ama bir türlü geçmiyor
Sizce neden olabilir tecrübeli anneler bilir diş deniliyor asi sonrası olur deniliyor
Rengini söylemek gerekirse hiç yeşil görmedim hep normal rengi ve altın sarısı gibi

1 yaş aşısı icin milyonda bir yan etkisi var demisti bana hemşire. Biz aşı olmaya gittikten sonra kizim hastalandi. Muhtemelen oraya gelen diger hastalardan kaptı. Sizinde oyle olmuştur.
Benim kiz su an 6 diş birden cikariyor. 4 azı, 2 yan kesici. Ne ateş ne ishal yaptı

Su gibi olmadığı ve günde 7 8 üzeri olmadığı sürece ishale çok müdahale etmek doğru değil, atılması gereken şeyleri atmalı vücut.
Cevabınız için teşekkürler
Peki aşıdan olsa bile devam eder mi bu kadar acaba

Peki aşıdan olsa bile devam eder mi bu kadar
1 yaş aşısı icin milyonda bir yan etkisi var demisti bana hemşire. Biz aşı olmaya gittikten sonra kizim hastalandi. Muhtemelen oraya gelen diger hastalardan kaptı. Sizinde oyle olmuştur.
Benim kiz su an 6 diş birden cikariyor. 4 azı, 2 yan kesici. Ne ateş ne ishal yaptı
Cevabınız için teşekkürler.Olabilir belki de ordan bişey kaptı kan tahlili verdik ordan temiz çıkınca doktor gerek görmedi diger tahlilleri ama bariz enfeksiyon var gibi
Geçenlerde soru açmıştım 39 olunca ambulans çağırdım diye
O ateslenmeden sonra 2 diş çıkardı
Bu ishal olayını da buna yorup göz ardı etmekten korkuyorum açıkçası
Peki kizim hastalandı demişsiniz ne gibi belirtilerler çıktı

Peki aşıdan olsa bile devam eder mi bu kadar acaba
Aşıyla beraber de mikrop kapmıştır, tek değildir.
Oral dönem, her şeyi kemiriyorlar, yerde sürünüyorlar.
Benim oğlanlar ayakkabı altı yalardı mesela hobi olarak.
Ayrıca ateş düşürücü kullandı iseniz, benim çocuklarımı ishal yapıyor ilaçlar. Ateşle beraber ardından mutlaka ilaçtan ishal başlıyor, 5 6. güne sönme yaşanıyor.
Endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum, yineliyorum su gibi pütürsüz bir kıvamı ve kötü kokusu yok ise destekle atlatılır.

Diş cikarirken ishal oluyor diyorlar ama ben yaşamadım. O konu hakkinda bilgim yok.
Kizimin ateşi çıktı, burun akintisi ve öksürüğü vardi. Dr boğazında enfeksiyon gordu, cigere inmemesi icin antibiyotik verdi. Enfeksiyon alerjisini tetiklemis, ekstra olarak alerji ilaci kullandik.
Aile hekimi bogazini muayene etmesine ragmen bisey yok bol su icir diyip yollamisti. Icime sinmeyince ayni gün cocuk doktoruna gittik. 2 güne toparlanmisti kizim

Aşıyla beraber de mikrop kapmıştır, tek değildir.
Oral dönem, her şeyi kemiriyorlar, yerde sürünüyorlar.
Benim oğlanlar ayakkabı altı yalardı mesela hobi olarak.
Ayrıca ateş düşürücü kullandı iseniz, benim çocuklarımı ishal yapıyor ilaçlar. Ateşle beraber ardından mutlaka ilaçtan ishal başlıyor, 5 6. güne sönme yaşanıyor.
Endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum, yineliyorum su gibi pütürsüz bir kıvamı ve kötü kokusu yok ise destekle atlatılır.
Umarım atlatırız.tekrar teşekkürler.

Diş cikarirken ishal oluyor diyorlar ama ben yaşamadım. O konu hakkinda bilgim yok.
Kizimin ateşi çıktı, burun akintisi ve öksürüğü vardi. Dr boğazında enfeksiyon gordu, cigere inmemesi icin antibiyotik verdi. Enfeksiyon alerjisini tetiklemis, ekstra olarak alerji ilaci kullandik.
Aile hekimi bogazini muayene etmesine ragmen bisey yok bol su icir diyip yollamisti. Icime sinmeyince ayni gün cocuk doktoruna gittik. 2 güne toparlanmisti kizim
Geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz:KK43:
Bu arada uyku düzeni nasil bebişinizin?

Cok teşekkür ederim. Sizede cok gecmis olsun.
6 diş ayni anda gelmeye karar verdiği icin evde dram, korku, aksiyon, gerilim tadinda bir hava var. Uyku falan kalmadi bizde 😅. Insallah toparlariz
Sağolun
Tüh düzelmiş gibiydi halbuki:)
Sağlık olsun en azından bir çırpıda gelmiş hemen hemen:)

Back
X