• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyle oldu?

glsm4

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
75
0
16
Konya
kızlar geçen gün biriyle tartışıyordum ve o kadar çok sinirlendim ki sinirden dişlerimi sıkmaya başladım ve aniden gözüm karardı ve yüzümde(göz çevrem ve elmacık kemiklerimin )uyuşup karıncalandıgını fark ettim neden oldu sizce?

ayrıca eşim o anda yüzümün şeklini fark etmiş ki hemen beni soguk duşun altına soktu.yani sormak istedigim acaba sonradan bir şey olur mu yüzüme diye korkuyorum(

bı doktora muayne olsan ıyı edersın

tmm sınırlenınce herkezın ıfadesı falan değişirde senınkı bıraz anormal görünüyor

Olay geçen gün olmuş, bu zamana kadar geçen süre de "sonradan" sayılır. Birşey olmaz inşallah, isterseniz b,r doktora görünün

felç geçirebilirsin ,böyle atakları sık sık yaşıyorsan ,hem dahiliye hem nöröloga görünmelisin ....

sinirlenince kan şekerin çıkıyor olabilir ,hem açlık hem tokluk şekerini ölçtür

kortizol hormonun yüksek olabilir ,

beyninde yada beyin damarlarında sorun olabilir ..

geçmiş olsun

kızlar geçen gün biriyle tartışıyordum ve o kadar çok sinirlendim ki sinirden dişlerimi sıkmaya başladım ve aniden gözüm karardı ve yüzümde(göz çevrem ve elmacık kemiklerimin )uyuşup karıncalandıgını fark ettim neden oldu sizce?

muhtemelen senin isteyerek çıkartamadığın öfkeni bedenin istemsiz olarak çıkartmış olabilir

Back
X