Neden boyle oldum ben

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar ben dogum yaptim iki aylik oglum var.ben esimle severek evlenen bi insanim onun gozlerinin icine bakardim hisey diyecek diye cok duskundum ama gel gelelim kibdogum yaptiktan iki hafta sonra bana bi haller oldu.esim bana itici gelmeye basladi.herseyine bisey diyorum kavga ediyoz surekli.herseyine sinir oluyom.o ise cok anlayisli altyan aliyo hep.bu durumun farkindayim yapmak istemiyorum ona karsi gelmek istemiyorum ozur de diledim ama yine debyapiyorum.icimden iyi olmak gelmiyo ona karsi.ozur diledim beni anlamasini istedim sagolsun anliyo ama bu ne kadar devam eder acaba gecmezmi korkuyorum.esimide kendimden uzaklastiracagim diye

Daha önceden sizi kıracak , incitecek şeyler mi yaptı ?

Belki içinize attınız da şimdi hormonların etkisiyle dışa vuruyorsunuz ?

Hormonlardan. Yorgunluktan.
Geçici bi durum ama eşinizi kırmamaya çalışın.
Sakinleştirici çaylardan için

Daha oncede kocam aldatirmi diye konu acmistiniz. Kocanizla ilgili muallaklariniz cok galiba.

Yaa cok kiryom onu napicam bilmem engel olamiom kendime
Eşin anlayışlıymış ama dikkat et patlaması çok kötü olur.
Bebeğine kendinmi bakıyorsun.
Eğer emanet edebileceğin güvendiğin biri varsa kendine zaman ayır.
Yürüyüş kuaför vs gibi.
Eve kapanıyorsan daralmanın doğal. Eşinle dışarda başbaşa bi çay için.
Başka sorunlarınız yoksa eğer geçecek bu süreç.
Vücudun ruhun yorgun. Canından can çıktı sonuçta kolay değil.
Empati yap eşine.
Baktın saldıracaksın yine banyoya at kendini ılık duş al

daralmışsın. enerjini eşine değil başka şeylere yönelt. olabildikçe kendi sevdiğin küçük şeyler yapmaya çalış evde. eşin senin sıkıntını anlayamaz

Eşin anlayışlıymış ama dikkat et patlaması çok kötü olur.
Bebeğine kendinmi bakıyorsun.
Eğer emanet edebileceğin güvendiğin biri varsa kendine zaman ayır.
Yürüyüş kuaför vs gibi.
Eve kapanıyorsan daralmanın doğal. Eşinle dışarda başbaşa bi çay için.
Başka sorunlarınız yoksa eğer geçecek bu süreç.
Vücudun ruhun yorgun. Canından can çıktı sonuçta kolay değil.
Empati yap eşine.
Baktın saldıracaksın yine banyoya at kendini ılık duş al
Cok sagoluj yorum icin ama bebegimi birakicam kimse yok

Arkadaslar ben dogum yaptim iki aylik oglum var.ben esimle severek evlenen bi insanim onun gozlerinin icine bakardim hisey diyecek diye cok duskundum ama gel gelelim kibdogum yaptiktan iki hafta sonra bana bi haller oldu.esim bana itici gelmeye basladi.herseyine bisey diyorum kavga ediyoz surekli.herseyine sinir oluyom.o ise cok anlayisli altyan aliyo hep.bu durumun farkindayim yapmak istemiyorum ona karsi gelmek istemiyorum ozur de diledim ama yine debyapiyorum.icimden iyi olmak gelmiyo ona karsi.ozur diledim beni anlamasini istedim sagolsun anliyo ama bu ne kadar devam eder acaba gecmezmi korkuyorum.esimide kendimden uzaklastiracagim diye

ben de doğumdan sonra aynı sizin gibi kv me kinlenmiştim ki hiç sorunumuz yoktu önceden.. beni çok sever ben de onu severim normalde. önemli olan bu durumun normal olmadığını kabullenmeniz ki siz de farkındasınız. demekki olabiliyor böyle şeyler, zamanla da geçiyor merak etmeyin. siz kendi kendinize telkin ederek belki süreci hızlandırabilirsiniz

Hormonlarin alt ust olmus durumda daha normal lohusaligin yeni bitmis neredeyse.. Birde uykusuzlugun varsa ondanda sinir yapar .. Bence bebek arabasina koy bebegi cik bi kahve ic disarida hava al uzerine falan bisey bak icerde canin sakıldığından esine takabilirsin surekli hava almak yuruyus hem bebege hem sana iyi gelecek emin ol ben bol bol yuruyus yapardim hemde kilomu boyle attim..

lohusalık sendromu işte
çok yüklenmeyin eşinize yazık günah

Back
X