- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Yaa cok kiryom onu napicam bilmem engel olamiom kendimeHormonlardan. Yorgunluktan.
Geçici bi durum ama eşinizi kırmamaya çalışın.
Sakinleştirici çaylardan için
Eşin anlayışlıymış ama dikkat et patlaması çok kötü olur.Yaa cok kiryom onu napicam bilmem engel olamiom kendime
Cok sagoluj yorum icin ama bebegimi birakicam kimse yokEşin anlayışlıymış ama dikkat et patlaması çok kötü olur.
Bebeğine kendinmi bakıyorsun.
Eğer emanet edebileceğin güvendiğin biri varsa kendine zaman ayır.
Yürüyüş kuaför vs gibi.
Eve kapanıyorsan daralmanın doğal. Eşinle dışarda başbaşa bi çay için.
Başka sorunlarınız yoksa eğer geçecek bu süreç.
Vücudun ruhun yorgun. Canından can çıktı sonuçta kolay değil.
Empati yap eşine.
Baktın saldıracaksın yine banyoya at kendini ılık duş al
At bebeğini arabasına hergün düzenli yürüyüş yap meselaCok sagoluj yorum icin ama bebegimi birakicam kimse yok
Arkadaslar ben dogum yaptim iki aylik oglum var.ben esimle severek evlenen bi insanim onun gozlerinin icine bakardim hisey diyecek diye cok duskundum ama gel gelelim kibdogum yaptiktan iki hafta sonra bana bi haller oldu.esim bana itici gelmeye basladi.herseyine bisey diyorum kavga ediyoz surekli.herseyine sinir oluyom.o ise cok anlayisli altyan aliyo hep.bu durumun farkindayim yapmak istemiyorum ona karsi gelmek istemiyorum ozur de diledim ama yine debyapiyorum.icimden iyi olmak gelmiyo ona karsi.ozur diledim beni anlamasini istedim sagolsun anliyo ama bu ne kadar devam eder acaba gecmezmi korkuyorum.esimide kendimden uzaklastiracagim diye
lohusalık sendromu işteArkadaslar ben dogum yaptim iki aylik oglum var.ben esimle severek evlenen bi insanim onun gozlerinin icine bakardim hisey diyecek diye cok duskundum ama gel gelelim kibdogum yaptiktan iki hafta sonra bana bi haller oldu.esim bana itici gelmeye basladi.herseyine bisey diyorum kavga ediyoz surekli.herseyine sinir oluyom.o ise cok anlayisli altyan aliyo hep.bu durumun farkindayim yapmak istemiyorum ona karsi gelmek istemiyorum ozur de diledim ama yine debyapiyorum.icimden iyi olmak gelmiyo ona karsi.ozur diledim beni anlamasini istedim sagolsun anliyo ama bu ne kadar devam eder acaba gecmezmi korkuyorum.esimide kendimden uzaklastiracagim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?