neden böyle olmus olabilir

Forbi2

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
441
437
323
35
Kızlar selam ;
Nerden başlayayım bilmiyorum..25 yaşındayım.Üniversiteye başlamadan önce sanki daha inançlı gibiydim sanki.tövbe haşa yıne inanclarım var ama içimde vecibelerimi yerine getirmediğim şeylerden dolayı sıkıntı var..Kendimi günahkar gibi hissetmeye başladım..Çocuklugumdan ergenliğimin sonlarına kadar en basiti 2 gunde bir abdestımı alır,her gece dualarımı okur oyle yatardım.Sonra nolduysa bunları yapmamaya başladım.Çok istiyorum mesela banyodan cıkarken sanki ellerimi kollarımı bişeyler bağlıyor.Belirli bir yaşa kadar orucumu tutan bi insandım.Son yıllar da annemlere tutuyorum diyip,tutmamaya başadım..İçim huzursuz oluyo ama engelleniyorum gibi.Şimdi burada tepki vereceksiniz çok isteyen insan eli kanda olsa yapar diye ama yok vallahı olmuyor.Mesela namaz kılmak için kalkıyoru,o namazın sonu gelmıyor.Hep gülüyorum,aklım karısıyo konsantre olamıyorum:KK43:
Benim ailem muhafazakar bi aile değil,yani annem babam devamlı namaz kılmazlar..Bayramlar da,kandiller de falan ama ananem ve babannemler sürekli kılar,alıyolar beni karsılarına baslıyoruz,sonra onlarda beceremiyor kılamıyoruz o namazı bi türlü,deliricem:mad:
Ben ailemden farklı bi şehir de yaşıyorum,yaşayıs tarzım hareketli ama inançlarımı da yerıne eskısı gıbı getırebilmek istiyorum..Erkek arkadasım evden cuma namazına gidiyim diye cıktıgında dunyalar benim oluyodu ki oda muhafazakar değildir ama ben önem veririm böle seylere.
Bana noluyor anlamış değilim,sizden sunu istiyorum acaba bu durumdan kurtulmam için bir dua fala var mı bildiğiniz?Sanki içime seytan kaçtı:KK35: bi hocaya falan gitsem mi? Birde benim cevremdekiler böyle hacı hocaya ınanmıyolar,ailemde dahil.Kendimimi okutsam napsam bilemiyorum:KK43:

Back