neden boyle oluyo

Kac aylik konuyu nerden buldun kiz :) sukur bi problemimiz yok. Nedense cok kizmisim esime o ara. Olmicak seyler dysunmusum. tobe euzu :) Sik sik didissek de barisiyoruz hemencik.Iste o kadar. senin adina uzuldum ama. Seytanin vesvesesi bunlar. Cok mu yakininki bu kisi? Gorusmemeyi dene bence

Görüşmemek mümkün değil. Bir ara bir şeyi bahane edip uzun bir müddet konuşmadım. Ama yine başa döndü durum :KK43:Senin adına sevindim. Büyük dert bu.

Olsun yinede uzak durmaya calis. Sonucta hicbisey ailenden daha onemli degil. Is yerinden biriyse bu kisi mumkunse is yerini degistir.

Olsun yinede uzak durmaya calis. Sonucta hicbisey ailenden daha onemli degil. Is yerinden biriyse bu kisi mumkunse is yerini degistir.

Elbette. Kendimden önce düşünmem gereken şeyler var tabiki. Bunları düşünerek engel olmaya çalıştım ama olmadı. İşyerinden de değil. Öyle olsa çok kolay olurdu. Söylenmiyor bile. Unuturum sanırım. Öyle olmalı. Ama böyle kısmete söylenmeden de edemiyor insan. Yani filmlerdeki gibi, çölde günlerce güneşte kalsam, kötü adamlar önümde yere su dökseler bu kadar canım yanmazdı sanırım :)

Elbette. Kendimden önce düşünmem gereken şeyler var tabiki. Bunları düşünerek engel olmaya çalıştım ama olmadı. İşyerinden de değil. Öyle olsa çok kolay olurdu. Söylenmiyor bile. Unuturum sanırım. Öyle olmalı. Ama böyle kısmete söylenmeden de edemiyor insan. Yani filmlerdeki gibi, çölde günlerce güneşte kalsam, kötü adamlar önümde yere su dökseler bu kadar canım yanmazdı sanırım :)
Ne zamandir boyle hissediyosunki? Yani bazen insanun aklina boyle seyler takilir bi sureligine.cok ustunde durmazsan gecer gider. Ama ayni seyi dusunup durursan kroniklesir sonra. Farkli seylerle ugrasmaya calis. Esinle vakit gecir. Bak ben konu acmisim kac ay once simdi simdi seni teselli ediyorum. Sen yeterki gecmesini iste hersey gecer.

Ne zamandir boyle hissediyosunki? Yani bazen insanun aklina boyle seyler takilir bi sureligine.cok ustunde durmazsan gecer gider. Ama ayni seyi dusunup durursan kroniklesir sonra. Farkli seylerle ugrasmaya calis. Esinle vakit gecir. Bak ben konu acmisim kac ay once simdi simdi seni teselli ediyorum. Sen yeterki gecmesini iste hersey gecer.

Evet biraz ilginç oldu. Sana teselli verecekken, senden teselli alıyorum :) O kadar problemli sayfanın içinde benzerliğimiz yüzünden bu başlığa yazmak istedim zaten. İlk gördüğünde herkesi beğenebilirsin. Bir özelliği yoktur. Sadece göze hoş gelir. Hoş biriydi gerçekten. İlerleyen zamanda, tanıdıkça, elektrik dedikleri şeyi keşfettim. Özelliklerinin görünüşünden daha dikkat çekici olduğunu gördüm. Sonra şeytan bana kafayı takmış olacak ki, "ya nerdeydin sen" dememi sağladı. Sonra "hayır olamaz" moduna girdim. Engellemek için bir süre görüşmedim. Sonra yine başa döndük. Kronik olmaktan farklı ve çok kötü bir durum. Hiç olmaması gereken bir şey. Bu konuda ondan bir beklentim de yok zaten. Daha önce de yazdım ya, değil dünyada evrende bile olamayacak bir şey. Sadece iç geçiriyor insan. Söylemem zaten mümkün değil ama, bazen bilseydi belki sıkıntım biraz geçerdi diyorum. Sonra, kim bilir neler düşünür, neler söyler diyorum vazgeçiyorum. En azından sohbet edebiliyoruz bundan mahrum kalmayı hiç istemem. Bazen sanırım benim gibi düşünüyor diye kuruntu etmekten de kendimi alamıyorum. Sonra yok ya öyle değil galiba deyip geçiyorum. En zor noktalardan birisi de, için farklı dışın farklı olmak zorunda. Ama biticek. Boş yere zihnimi meşgul ediyorum biliyorum. Geçmesini istiyorum ve öyle olacak. Gerçekten süper terapi oldu benim için. Anlatınca rahatlıyor insan. Teşekkür ederim :)

sırf söylemedin diyemi tartıştınız insanız sonuçta ve unutabiliriz ne varmış bunda :stop:

Aman Ous milleti işte
Kafaya takmaya değmez
Sanki haber versen gidip cenazeye omuz atacaktı

senin mesajlarına bayılıyorum :D

Konuya gelince benim eşim de başladı mı durmuyor, dinliyorum sonra o yumuşayınca konuşmaya çalışıyorum canım yoksa ben de konuşunca olay cıkıyo

senin mesajlarına bayılıyorum :D

Konuya gelince benim eşim de başladı mı durmuyor, dinliyorum sonra o yumuşayınca konuşmaya çalışıyorum canım yoksa ben de konuşunca olay cıkıyo

Teşekkür ederim

Aman dinlemeye bile değmez, o an açacaksın telefondan veya bilgisayardan bi oyun oynayacaksın kafan dğaılacak
Ous saysın dursun, sonra biz sayarız nasılsa :)

Off nerden baslasam bilmiyorum. Zaten cok uzun suredir yazmayi dusunuyordum. Esimle tartistik dun aksam. Zaten ona pamuk ipligiyle bagli gibiyim bu ara. Her tartismada daha da soguyorum sanki. Dun babamin dayisi vefat etmis. Cok tanimiyorum zaten. Haberi de facede gordum. Oyle ogrendim. Esime soylmeyi unuttum. Aksam annemle tlfla konusurken annem cenaze evinden geliyoruz deyince hatirladim. Esim bunu duyunca birden parladi. Niye soylemiyosun diye. Unuttum dedim ama yok. Bi suru sey saydi. Bende aynen tabi. Cunku ona defalarca soyledim. Bi basladimi durmuyo. Sonrada hicbisey olmamis gibi davraniyo. Ama benim sevgimi azaltiyo

olur böyle şeyler de senin akrabansa eşin niye böyle parlıyo

Back
X