NEDEN BÖYLE OLUYOR FİKRİ OLAN VAR MI?

leylagurses12

Allah var gam yok !!!
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
12
0
6
38
6 aylik evliyim dün 2. Düsüğümü yaptim neden böyle anlamadim hersey normal diyorlar fikri olan varmi

Dusukte hersey normal diye bisey yoktur.
rahim boyunuza bakiliyor mu
pihti testleriniz yapiliuor mu
enfeksiyon var mi diye bakiliyor mu
Bunlar normal cikiyorsa genetikle ilgili bir sorun vardir. Iyi bir hastanenin genetik bolumunde muayene olun derim

bende persembe gunu dusuk yapti 3 hamileligimdi ilk defa dusuk yaptim cok uzucu bir olay allahim kimseye yasatmasin 6 haftalikti aslinda 8 olmasi gerekiyordu.bende haftaya doktora gidecegim niye olmus olabilirdiye bazen sebepsizde olabiliyor bebek sagliksiz olabilir dedi doktor

Peki neden bebek saliksiz oluyor genetik mi oluyor bu durumda hep böylemi olacak bundan çok korkuyorum cumaya bende gidicem

kromozanlarla alakali olabiliyormus ama senin ikinci oluyu bence inceleme yapmalari gerek ilkte pek onemsemiyorlar ama bizim icin cok yikim oluyor dusuk yapmak ben doktorumla konusunca belki bi fikrim olur saglikli olmayan bebek dusermis sizin icin dha iyi diyorlar dogru olabilir sagliksiz olunca gelismiyorlar zaten

Evet hamilelik devam ederken değerler yeterli miktarda yuyükselmesi ve bebeğin bundan dolayı düştüğü düşünülüyor

Regl dönemine bakarsan 6. Hafta ama değerler çok düşüktür bebek büyümemis dedi neden olduğunu bilmiyorum

Back
X