neden böyle oluyor?

cressa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
73
30
3
24
merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum
düzenli regl oluyorum en son 4 mayısta başladı 10 mayısta reglim bitti geçen hafta eşimle ilişkiye girdik korunduk herhangi bir sıkıntı yok fakat benden bugün pembe et suyu gibi bir akıntı geldi idrar yolu enfeksiyonum da var büyük ihtimal sizce bu pembe akıntı enfeksiyondan mi yoksa başka bir durum mu var?

Cressa bunları konuştuk ya evaldım. Tüm kk okuduk çözümler sunduk ya. Buraya yazılan konuları ve kişileri imha etmiyorlar ki evladım. Hergün değişik bir katakter ve konuyla gelince farklı biri olmuyorsun ki. Ama sen b12 kullan bak yapma böyle aa.

merhaba aşırı saçma bir soru sormam lazım dün sevgilimle ilişkiye girdim sperm yuttum yarin idrar ve kan testi vermem gerekiyor idrarda sperm çıkar mı belli olur mu lütfen cevap verin

merhaba arkadaşlar 9 aydir bi ilişki içerisindeyim

arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım

O ha afedersiniz!

Hey yavrum hey biz daha erkik bulamadık millet sevgili yapıyor haftasına eş oluyor ben bu zamanın insanı değilim 90lara ışınlayın beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…