- Konu Sahibi _Semiramis_
.......................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın kan can tabi ama beni okadar çok üzdü ki hayattan soğuttu resmen kan can olması ona bu hakkı verir miTeyzeler yapar boyle olumsuzluklar takma. Belki kiskandi sizi belki kafasi bozuk sizin iliskinizi bulandirdi vs. Benim teyzem hala annemi kiskanir bunu soyler bile bazen. Ama olsun candir kandir teyzedir takma
aynen canım saygısızlık etmeyeyim diyorum kırmamaya uğraşıyorum ama nereye kadar :100:Bu ne yahu.. bunlar akraba değil akbaba..! ne bu sürekli eleştirme hali.. neden böyle yapıyorlar? çok sinir bozucu bir durum.. valla okkalı cevabı hakediyorlar.. ben bugün anneme bu şekilde laf ettirmezken öbürleri de kim oluyor.. ama ne yaparsın canım ağzı olan konuşuyor gamlı baykuş gibilafımı esirgemezdim sonuç olarak.. ne oldum değil ne olcam demeli derdim zenginlik konusunda da
![]()
Sanırım konuyu uzun yazdığım için herkes okuyup kaçıyoKısaca yazayım ozaman anneniz dışında olan akrabalarınızın hayatınıza karışmalarına izin verir misiniz dayı, teyze vs.Size durduk yerde sadece içine öyle doğduğu için mutlu olamayacaksın bak göreceksin sen tarzında konuşmalar yapsa..Kendi söylediği kötü kelimeleri siz söylemişsiniz gibi annenize söylese.. Mükemmel giden ilişkinize laf söylese ve kendi kocası dışında olan erkeklerin kötü olduğunu söylese..Okulunuzu mecburen dondurmak zorunda kalsanız ve buna da laf söylese kendi oğlu lisede sınıfta kaldığı halde (bende kendimi tutamayıp oğlun bakalım liseyi bitirebilecek mi ben onu bitrdim en azından dedim ).. Sonrada kendi kocasının zenginliğinden bahsedip kendi cocuğuna sizin yanınızda okuyamazsanda baban bize triplex daireler alacak onların kiralarını alırsınız babanın parasıda var bankada iş kurarsın dese..Böyle bi insan hakkında ne düşünürsünüz nasıl davranırsınız ?
seninki de baya kötüymüş ya.. ben de en son kalmaya gittiğimde bana neden bulusmuyosunuz dedi bende teyze biliyosun cocuk askerden yeni geldi iş bakıyo şuanda havalarda kar kış zaten buluşucaz yakında dedim bana dedi o cocuk seni sevse istese varya koşa koşa gelir falan dedi okdar cok üzüldüm ki anlatamam görceksin sen evlenirken semiramis görüşücez bakalım hadi by by sana falan diyecekmiş bana. o gece gözlerim acımıştı ağlamaktanişte o benim teyzem desem :) walla ben teyzemle konusmuyorum tatlım artık kafam rahat. suratına bıle bakmıyorum aglıyor arkamdan. istediği kadar ağlasın bak sana birşey diyeyım mı.. seninki yine iyi şeyler demiş.. benim teyzem düğünüme 4 ay kalmıs bana'' inşallah evlenirde elinde çocuguyla geri döner dedi..'' bir insanın teyzesı dermı boyle bırsey. sınırımden gebertıcektım varya elımden zor aldılar.. o laftan sonra ailede kimse konusmuyor onunla.. öyle bir insan yani... muhattap olma.. bırsey dedıgınde allah ogluna daha cok versın de alaylı alaylı gec...
doğru valla 6 yıllık arkadasımı da kaybettim yani pek görüşmüyoruz o da ayrı bi konu onun için ayrı topik açmam lazım yalanlar mı kıskançlık mı ne ararsan varvalla napsan konuşuo millet akraba arkadaş komşu vs. en iyisi onların konuşmasına maal vermemek....tamm yüzüne sölerler söleyemediklerini arkandan konuşurlaryapacak bişi yok kimseyle çok yakın olmucan arkadaş:)
Sanırım konuyu uzun yazdığım için herkes okuyup kaçıyoKısaca yazayım ozaman anneniz dışında olan akrabalarınızın hayatınıza karışmalarına izin verir misiniz dayı, teyze vs.Size durduk yerde sadece içine öyle doğduğu için mutlu olamayacaksın bak göreceksin sen tarzında konuşmalar yapsa..Kendi söylediği kötü kelimeleri siz söylemişsiniz gibi annenize söylese.. Mükemmel giden ilişkinize laf söylese ve kendi kocası dışında olan erkeklerin kötü olduğunu söylese..Okulunuzu mecburen dondurmak zorunda kalsanız ve buna da laf söylese kendi oğlu lisede sınıfta kaldığı halde (bende kendimi tutamayıp oğlun bakalım liseyi bitirebilecek mi ben onu bitrdim en azından dedim ).. Sonrada kendi kocasının zenginliğinden bahsedip kendi cocuğuna sizin yanınızda okuyamazsanda baban bize triplex daireler alacak onların kiralarını alırsınız babanın parasıda var bankada iş kurarsın dese..Böyle bi insan hakkında ne düşünürsünüz nasıl davranırsınız ?
Ben üzüldüm çok kızdım anneme de anlattım o da çok sinirlendi hatta teyzeme sedayı üzmüşsün aksam dediğinde ben ona şaka yaptım hemen kızdı tepki verdi demiş... Ama asla şaka değildi zaten o gece kırgın bi şekilde yattık.Benim sinirlendiğimi görünce şakaya vurdurdu benceetraf söyleyebilir de sen niye dediklerini dikkate alıyorsun anlamadım sonradan görmüşlük böyle bişiy işte bırakıcaksın kendı hallerıne bakacaksın hayatına önemli olan bu söylentilere annenın ne cevam verecegi nasıl bir tutum sergileyecekleri
senınkıler akraba değil resmen akrep
teşekkür ederim yorumun için haklısın izin vermemeliyim hayatıma karışmalarına..asla izin vermem ne münasebetle yaşantıma karışırlar. laf atarlarsa altında kalmam. akrabaar ne yazık ki bazen fesat olabiliyor hiç takma derim