• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yapıyor anlamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb hayatım ben derimki asla uzatma bu ilişkiyi, nasıl başlarsan öyle devam ediyor buna emin ol... nişan atmak en kolayı evlenip ayrılmakla kıyas edersen. Belki çevrende mücadele et düzelir diyenler vardır sakın kulak asma derim inanki o kişiler evlendiğin zamanda "ben senin yerinde olsam asla çekmem , bırak gitsin" diyenlerdir formda birçok örneği var bu durumun. Yol yakınken dön henüz hiçbirşeyin olmayan birisiyle bu sorunları yaşıyorsan üstelik birde mücadele etmen gerekiyorsa evlenince vay haline...

Merhabalar herkese
Daha öncede yazmıştım.Nişanlımla sürekli sorunlar yaşıyorum.Neden böyle yaptığını anlamıyorum.Üç ay olucak nerdeyse nişanlanalı bir kere gelmedi bize.Yemekler yaptım çağırdım gelmedi.En son iki gün önce anneleri yemeğe geldi.Kendisi gelmedi.Tartıştık.Sizinlemi uğraşıcam dedi.İki gündürde aramıyor.Bende aramam zaten biliyo.Zaten son zamanlar hiç laf söylemeye gelmiyor.Ufak tartışsak kırıldım diyorum ona rağmen kaç gün aramıyor.Boğuluyorum resmen çalışmıyorumda.Olmuyor diye çok uğraştım ingilterey gittim.Zorla dönderdi beni şimdi bu vurdumduymazlık.Ve bu aralar kafası esiyor eve gitmiyor.Ogün annesi beni aramıştı.Sen ulaş kızım diye.Çok değişti.Kafam çok karışık.Çok rahat.Şimdide diyor düğünü yılbaşından sonra para biriktircekmiş.İnanmıyorum kendine güvenemiyor rahat yaşıyo sorumluluk almak istemiyor ondan yapmıyor Ama böyle yapamıcam galiba daha fazla hep düşünüyorum.Ayrılsammı devam etsemmi diye.Ama Seviyorum kaldırablirimiyim bilmiyorum...

Ablam nişan çarşısında attı yüzüğü.
Nişanına 15 gün kala bitti herşey düşünsene salon tutuldu parası ödendi davetiyeler basıldı dağıtıldı falan derken işte nasip kısmet değilmiş.
Çıkan bi tartışma sonucu atıldı yüzükler ağlayarak geldi eve.
Evet çok zor günler geçirdi ama bitti geçti gitti.
Şimdi ablam bi başkasıyla evli ve çokta mutlu iyiki bitmiş iyiki o gün yüzükler atılmış diyo.
Yoksa şimdiki eşimle evli olmazdım diyo.
Bence balık baştan kokar aklına başına al eğer sende diyorsanki mutlu olmalıyım die bence bi an önce bitir derim.
Tabi buna önce senin inanman lazım.
Unutma önce mutluluktur senin hakkın olan...

evt bende sıkıntılıyım çünkü eşim beni cok sıkıyor ona küçük bir yalan söyledim kıyamet koptu artık yaşamak istemiyorum her sey üstüme üstüme geliyor herseyi sorun ediyor tahamül etmek cok zorlaştı ama sabrediyorum işte yapcak bir sey göremiyorum devam etmekten başka

Hepinize teşekkür ederim ilginiz için
Dün akşam babam çağırmış oda geldi bugün akşam konuştular sonra biz yalnız kalınca konuşayım dedim söyledim işine gelmiyor tabiiki sonra dedim kaç gündür niye araamıyorsun diyor sen niye aramıyorsun dedim sen böyle yap az kaldı gidicem burdan dedim tekrar ingiltereye dalga geçer gibi güle güle dedi bende sen böyle konuşmaya devam et görüceksin dedim anlamıyorum nasıl bu hale geldi pişman oldun galiba diyorum nerden çıkarıyosun diyo ama anladımki böyle olmuyor 4 yıldan sonra nişanlandık tabii az oyalamadı ama sevgimiz büyüktü biliyorum ailem çok çok iyi davranıyorlar ondanda degıl sadece ev gezmelerınden nefret eder hep dışarda gezeyım ister bir ay daha beklicem hem bir işim var onun için baktım hala aynı gidiyor bende alıp biletimi gidicem hemde söylemeden bu sefer inanıpta dönmezlik gibi bir hatada yapmıcam.Hayırlısı artık ne diim.

sızınle mı ugrascam ne demek yavvv :(

belkısenı haketmeyen bırı

cok zor bi durum, derdi neymis acaba ya bu erkeklerin hepsi ayri cins. bak farkinada varmissin neyin ne oldugunu da cok iyi biliyorsun canim. seni sevmiyeni sen hic sevme bence. hani aklima suda geldi acaba bu cocuk senin ailendenmi hoslanmadida gelmek istemiyor boyle olsa dahi bitirmelisin ileride cok sorun olur canim

Back
X