• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Böyle Yapıyorum..

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
yeni başlamış olmasına rağmen neredeyse harika denilecek bir ilişkim var.. sevdiceğim bana neredeyse (haşa) tapıyor.. en ufak bir güven kırma olayı olmadı çok şükür.. bir desem iki etmez, bazen küserim arabaya atladığı gibi yanıma gelir gönlümü alır.. günde neredeyse 20 kere arar sesimi duymadan rahat edemez.. yolda yürürüz gözü ya bana bakıyordur, yada kaldırıma.. buraya kadar hiçbir problem yok değil mi.. diyeceksiniz ki ee o zaman sorun ne? hemen şöyle diyeyim.. sanırım sütten ağzı yanan muhabbeti oldu bende.. sürekli bi açığını aramaya çalışıyorum.. garip birşekilde ağzını arıyorum en basit şeyde çarpaz sorgu misali birşeyler bulma peşinde buluyorum kendimi.. zamanında çook darbeler yedim, çok hainlikler gördüm yaşadım.. sanırım onlardan kaynaklanıyor.. ben bu durumu nasıl engelleyebilirim? böylesine gözümün içine bakan birine bunları yapmak zoruma gidiyor.. ama elimde değil.. :59: eğer ki onun açığını bulmaya çalıştığımı bir zaman sonra hissederse bu hiç iyi olmayacak.. bundan kurtulmak istiyorumm

herkes aynı değil ki hayatta. bence kuruntularını bi kenara bırakmalısın. güvensizlik çok zordur ilişkilerde.
sen mutluluğun tadını çıkar canım. ne güzel böyle bir sevgilin var işte.

Bulmuşsun iyiyi kıymetini bil ,kötü yönü olursada allah sana onu ne yapar eder gösterir sen kalbini ferah tut bilmediklerinin ardına gitme,kendine işkence yapma

Yıllar önce birisi demişti bunu bana o gün bu gün aklımda "güven görüp görebileceğimiz en ürkek kuştur, bir kaçarsa bir daha yakalanmaz"...

Tabi sizde durum farklı aynı insandan bahsetmiyorsunuz...

Herkes de aynı değil...

Bence çok takıntı yapmadan seyrine bırakın, biraz rahat olun...

Sevgiler...

Back
X