- 26 Kasım 2020
- 371
- -222
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Umursamıyorum ezikti zaten. ...5 dk yani normal değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umursamıyorum ezikti zaten. ...5 dk yani normal değil mi ?
Umursamıyor musunUmursamıyorum ezikti zaten. ...
Umursasan boğaz köprüsüne çıkıp o çocuk buraya gelecek mi diyecektin?Umursamıyorum ezikti zaten. ...
İyi ki istemedi diyorsan qniye konu açtın kiTipim değildi okuduğu bölümde iyi değil hedefleride yüksek değildi zaten incel gibi birşeydi.
İyiki istemedi boşver.
Femcelim çünkü standartların yukseke sen cidden femcel hem de dümdüz saykoymuşsun.
eski konularında millete yazdıklarından sonra nasıl hala burada barınıyorsun anlamadım ama bu garip konuyu şimdi anladım.
inş trollsündür kız. ben de gsf mezunuyum. sonsuza dek babay aşko.
Kendisi tanışmak istedi kendisi nasıl hoşlanmıyor neyse ben zaten okuduğum bölümde çok başarılıyim bir kaç sene sonra yanima 190 baby face bulurum.Tanışmış, hoşlanmamış devam etmis
Ben fazlayim bende ondan hoslanmadim zaten kel tipsiz kısa birşeydi.Tanışmış, hoşlanmamış devam etmiş
Yurdisina seneye cikiyorum zaten iş teklifleri alıyorum bu bende büyük özgüven yaratıyor alanında başarılıyim.incelle femcel yakışır he
azcık şöyle bi bakim dedim çirkin olduğun için kimsenin sana bakmadığından ve yüzünü bilmem kaç liraya yaptırabileceğinden bahsetmişsin adama incel diyorsun töbee
kız manyak mısın mis gibi bölüm okuyormuşsun kendini geliştirip yurtdışına gitsene ameliyatını düşüneceğine
garip garip şeyler yazıyorsun anlamadım gitti
Zaten direk bu şekilde yaklaşan biri istemesin de zaten... Daha düzgünleri gelir. İt kopuk olup geceleri falan rahatsız etse güzel mi olacaktı?Üniversitede bahçede oturuyordum bir çocuk benimle tanışmak istedi yanıma oturdu 5 sohbet ettik sonra numaramı istemeden gitti.
Kedi ulasamadigi cigereeeeeeeeTipim değildi okuduğu bölümde iyi değil hedefleride yüksek değildi zaten incel gibi birşeydi.
İyiki istemedi boşver.